Műsorújság
RTL Most

Tom Cruise élete „fenekestül” felfordult

A népszerű színész tomporán elmélkedik az internet, és mindenki választ szeretne kapni a kérdésre: vajon mi történt Tom valagával?

Habár a Valkűr még 2008-ban debütált, egy szemfüles rajongó kiragadott egy pillanatot az egyik jelenetből, amiben a színész épp a földről tápászkodik fel. Szemmel láthatóan valami nagyon nincs rendben a színész sejhajával, ugyanis az  jóval nagyobbnak tűnik. Ráadásul mikor Cruise felkászálódik a robbanás után, a csalafinta tompor ismét „visszazsugorodik”.

A filmből kivágott vicces mozzanat futótűzként terjed az interneten, és természetesen a találgatások is elkezdődtek. Egyesek a dublőrre tippelnek, míg mások egy esetleges implantátumra esküdnek, de ez idáig semmilyen hivatalos megerősítés nem érkezett a komisz fenékről.

Tom Cruise a napokban pontot tett a pletykálgatás végére. Elárulta, hogy a felvételen ízig-vérig ő szerepel, és nem használt sem dublőrt, sem CGI-t.

Természetesen hiszünk a világhírű színésznek, hiszen köztudott róla, hogy még a legádázabb akciójeleneteknél sem használ kaszkadőrt, így elhisszük neki, hogy valóban ő látható a felvételen.

No de azért valami mégis csak sántít azzal a fenékkel, nemde? Nektek mi a véleményetek?

Legnézettebb videók