Műsorújság
RTL Most

The Rock és Hugh Jackman a Film+on!

A Film+on a 12. héten sincs megállás!

Nézzük, miket lesz érdemes a héten meglesni a Film+on!

HÉTFŐ
21:00 - Mad Max 2. - Az országúti harcos
Mel Gibson számkivetettként rója az apokaliptikus utakat, és elkeveredik egy menekültekből álló csoporthoz, akik olajfinomítót működtetnek. Mivel ebben a világban az olaj többet ér, mint az arany, nem kérdés, hogy hamar veszélyes helyzetek alakulnak ki, amiket csak Mel Max tud megoldani!

23:00 - A 13. harcos
Antonio Banderas már azelőtt vikingekkel haverkodott, hogy menő lett volna: 13. harcosként beszáll a barbár északiakhoz, akik egy misztikus emberevő törzs ellen folytatnak harcot!
13 érdekesség a filmről itt >>>


KEDD
21:00 - Beépített tudat
Ryan Reynolds CIA ügynökként tevékenykedik, de elkapják a rosszak és lelövik... Kollégái viszont átültetik emlékeit egy erőszakos bűnöző, Kevin Costner tudatába, amiből lesz nemulass... Ugyanitt: grátisz Gal Gadot és Gary Oldman!
10 érdekesség a filmről itt >>>


SZERDA
21:00Tango és Cash
Kurt Russel és Sylvester Stallone versengő zsaruk, akik aztán börtönbe kerülnek... Nem kérdés, csak együtt juthatnak ki!
10 érdekesség a filmről itt >>>

23:00 - Ha ölni kell
Nem könnyű témát boncolgat A fülke rendezője: egy amerikai kisvárosban egy színesbőrűt azzal vádolnak, hogy lelőtte azokat, akik megerőszakolták lányát. Ügyvédje saját életét is kockára teszi, hogy védencét felmentsék... Samuel L. Jackson, Matthew McConaughey, Sandra Bullock és Kevin Spacey egy nem akármilyen drámában!


CSÜTÖRTÖK
18:45Pancser police
Will Ferrell és Mark Wahlberg páratlan párost alkotnak, hát még Dwayne The Rock Johnson Samuel L. Jackson!

21:00 - Red
Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich és Helen Mirren egykor a CIA legjobb ügynökei voltak, most viszont őket üldözi korábbu munkaadójuk. A veteránok úgy döntenek, hogy betörnek a cég titkos központjába, hogy fényt derítsenek azokra a titkokra és összeesküvésekre melyek miatt egyre többen akarják kinyírni őket!

23:15 - Fogságban
Hugh Jackman kislánya eltűnik, Jake Gyllenhaal nyomoz az ügyben, de a gyanúsítottat el kell engednie bizonyítékok hiányában... Hugh Jackman maga veszi kézbe az irányítást!


PÉNTEK
21:00 - Légió
Mielőtt Paul Bettany Vízió lett, Mihály arkangyal volt, aki gépfegyverekkel küzdött a nem evilági ellenfelekkel!

23:00 - A hazafi
Heath Ledger és Mel Gibson őrült háborút vívnak!
10 érdekesség a filmről itt >>>


SZOMBAT
19:05 - Az őserdő hőse
Brendan Fraser Tarzan késői utódaként szenvedélyes szerelemre lobban a gyönyörű Ursula iránt, majd a városba költözik. Végül mégis úgy dönt, visszatér otthonába, és ő lesz a dzsungel királya!

20:50 - Az Amazonas kincse
Dwayne The Rock Johnson és Seann William Scott egy kalandos "túrán" vesznek részt!


VASÁRNAP
19:00 - Csúcsformában 2.
Chris Tucker és Jackie Chan ismét összeáll, hogy kiossza a rosszfiúkat, ezúttal Hongkongban!

20:50 - Törésvonal
Dwayne The Rock Johnson profi pilótaként menti meg a földrengés sújtotta San Franciscót!

 


23:00 - Csapda
És ha már The Rock: Johnson a Csapdában fia kiszabadítása érdekében beépül a drogkartellbe, de veszélybe sodor egy ártatlan embert... Amikor váratlanul leleplezi a mexikói drogkereskedelem nagykutyáját, a már amúgy is veszélyes játszma tétje még nagyobb lesz!

Legnézettebb videók