Műsorújság
RTL Most

Téged megölt Thanos? Teszteld most!

Természetesen spoilermentesen folytatjuk, de az alábbiakat csak az fogja érteni, aki már látta a filmet. 

A Bosszúállók: Végtelen háború jött, látott, és mindenkit lenyűgözött - a "mindenki" alatt persze azokat értjük, akik követték a Marvel filmes univerzumának felépülését: a Vasember első része kerek 10 éve látta meg a napvilágot, és indított be egy olyan folyamatot, mely a Végtelen háborúban csúcsosodott ki. 

Nekünk nagyon tetszett a film - hogy miért? Kiderül spoilermentes kritikánkból, amit ide kattintva olvashattok! Aki még nem tette, mindenképp menjen el a moziba, és lesse meg (igen, ezt tényleg moziban érdemes), már csak azért is, nehogy valaki és/vagy a kegyetlen internet lelőjje neki a csavarokat, mert az sokat ronthat az élményen.

No de mi ez a Thanos-os cucc?


Nem más, mint egy vicces weboldal, amit felkeresve mindössze annyi infót kapunk, hogy minket megkímélt-e a főgonosz, vagy sem. Elsőre azt gondoltuk, hogy csak azt írja ki, megkímélt, mindaddig, amíg egy kollégánkat lemészárolta. Mondanunk sem kell, pont annak dobta ezt a gép, aki a Végtelen háború előtt csak a Thor 3-at látta, ezért nem érezte át annyira a dolgot, mint mi...

Egy szó mint száz: a Végtelen háború nagyon jó film, menjetek és nézzétek meg, ha pedig már láttátok, akkor irány a "Did Thanos kill you?" oldal:

>> Megnézem, mit tett velem az Őrült Titán! <<

Nos, mi lett az eredmény?

Legnézettebb videók