Műsorújság
RTL Most

Te jó ég, mi történik? Meglepő fordulat a Valami Amerika 3 házatáján!

A magyar sikerfilm harmadik fejezete már forog, több hírt is kaptunk a munkálatokról! Most azonban egy váratlan esemény következett be!

2017. június 17 jelentős nap volt a Valami Amerika rajongói számára, hiszen Herendi Gábor rendező elkezdte forgatni a Valami Amerika 3 című nagyjátékfilmjét!

Most pedig hála Oroszlán Szonjának, azt is megtudtuk, hogy már be is fejeződtek a mozi munkálatai!

A színésznő egy fotót osztott meg közösségi oldalán, melyhez a következőket fűzte:

„Ez a nyári tábor nagyon jóra sikerült! Hiányozni fognak! #ValamiAmerika3”
 

A csinos szőkeség természetesen, külön a kolléganőivel, Pokorny Liával és Ónodi Eszterrel is készített egy szelfit:

„Hárman kezdtük, hárman zárjuk... Itt a vége, fuss el véle!”
 

Ám mielőtt végképp búcsút vett volna a stábtól, az utolsó nap különös eseményeit is megörökítette:

„Utolsó forgatási nap. Engem meg elvisznek a TEK-esek?!?! Jaaaaj! Mondjuk, nem mintha tudnék járni ebben a cipőben... #ValamiAmerika3”
 

Egyébként a legújabb fejezet szereposztása nagyrészt követi az első két részét, de új sztárok is feltűnnek majd a vásznon: Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, valamint Csuja Imre, Faragó András, Thuróczy Szabolcs, Tompos Kátya.

De a harmadik részben Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Döglégy és Scherer Péter is jelentős szerepeket kaptak!

A Valami Amerika 3 története szerint, Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel.

Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából?

A Valami Amerika 3, 2018. február 15-én kerül a magyar mozikba!

Forrás/Képek: Facebook

Legnézettebb videók