Műsorújság
RTL Most

Tarantino ismét a világhírű színésszel forgat!

Alig pár hónapja röppentek fel az első információmorzsák a közelgő Tarantino-moziról, most viszont az is kiderült, hogy ki kapott benne szerepet!

A nagy sikerű Django elszabadul után a rendező újra felkérte Leonardo DiCapriót a soron következő filmjére, aki egyből igent mondott az ajánlatra. Bár eddig a sajtó csak Manson Family Murders Movie néven emlegette az alkotást, most a hivatalos címe is kitudódott:

Tarantino kilencedik filmjének a címe 1969!

Mint ahogy azt már korábban is megírtuk, a film a hírhedt sorozatgyilkos, Charles Manson életébe enged majd bepillantást, aki hippi szektájával Roman Polanski terhes feleségét, Sharon Tate-t is megölte.

A film az 1969-es Los Angelesbe kalauzol majd minket, ahol egy televíziós színész pályafutását követhetjük végig. Valószínűleg az ő bőrébe bújik majd Leo, akinek leghőbb vágya, hogy Hollywoodban is befusson. Tarantino egyébként hatalmas sztárparádét ígér a filmhez: többek között Margot Robbie, Brad Pitt, Tom Criuse és Al Pacino nevei is ott vannak a listáján.

Sajnos róluk még nem derült ki hivatalos információ, de éppen eléggé felcsigázza az is az érdeklődésünket, hogy az Oscar-díjas Leo lesz a film egyik főszereplője!

Legnézettebb videók