Műsorújság
RTL Most

Sztárokkal vonatoznál? Pattanj fel az Orient Express-re!

Újabb klasszikusból készült adaptáció, a zseniális Agatha Christie rejtélyes regénye érkezik a mozivásznakra. Kíváncsi vagy, milyen lesz a sztárokkal telezsúfolt alkotás? Nézzük az előzetest!

Egyre többször találkozhatunk azzal a jelenséggel, hogy egy-egy filmben a készítők igyekeznek biztosra menni, ezért nemcsak egy, de megannyi nagyobb nevet is bevonnak a projektjükbe. Így tett most Kenneth Branagh is, aki a Gyilkosság az Orient Expresszen rendezésével valami igazán különlegeset akart alkotni, elég ha végignézünk a szereplőgárdán!

Mindenhonnan válogatott, így nemcsak Oscar-díjas, Oscar-jelölt és az évek alatt legendává kikiáltott „vénrókák”, de csábító új nevek is beköszönnek a híres vonatra, akik más franchise-ok húzónevei is egyben.

Kikről beszélünk?

Ha megnézzük a trailert, és eléggé szemfülesek vagyunk, akkor a következő arcokon akadhat meg a tekintetünk: Penelope Cruz, Johnny Depp, Judi Dench, Williem Dafoe és Michelle Pfeiffer képviselik a tapasztalt gárdát, mellettük pedig feltűnik még a Star Wars sztorik legújabb főhőse, a Rey-t alakító Daisy Ridley, illetve itt van még a humorbomba Josh Gad is, akit legutóbb A szépség és a szörnyeteg LeFou-jaként láthattunk a mozikban.

 


Mellettük pedig adott maga a rendező, Branagh is, akit eddig már ötször jelöltek Oscar-díjra, és olyan filmeket rendezett, mint a Hamupipőke, Jack Ryan: Árnyékügynök vagy éppen a Thor első része. Persze, színészként még nagyobb sikereket ért el, így szerezte azt a sok-sok jelölést is az Akadémiától. Pont emiatt sem meglepő, hogy magára osztotta a legfontosabb szerepet az idén novemberben érkező moziban: ő bújik a sztár detektív, Hercule Poirot bőrébe.

Bennünk azért felmerült némi kétely a filmmel kapcsolatban: egyrészt sosem fogjuk megérteni, hogy miért kell valakinek magára erőltetni a francia akcentust (főleg ha nem megy neki), illetve azt sem igazán tudtuk hova tenni, hogy miért kell egy ilyen történet mellé – még ha egy előzetes erejéig is – egy Imagine Dragons számot pattintani… De lehet, hogy már csak mi vagyunk ennyire szőrös szívűek!

Döntsétek el ti! Íme, a Gyilkosság az Orient Expresszen trailere:
 


Képek: InterCom

Legnézettebb videók