Műsorújság
RTL Most

Szerelmet és drámát sejtet a Rossz versek új plakátja

Megjelent Reisz Gábor új filmje, a Rossz versek plakátja, amelyen a főszereplők mellett a filmben fontos szerepet játszó Budapest látképe is felsejlik.

Újabb részlet látott napvilágot Reisz Gábor, a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan rendezőjének új filmjéből. A Rossz versek most megjelenő plakátján a főszereplők mellett a helyszín, Budapest tűnik fel.

 


"Két embert látunk, az nem derül ki, hogy pontosan mit csinálnak, de látszik, hogy ők együtt vannak, és mégis külön" – jellemezte a plakátot Reisz Gábor, aki maga is szerepel a képen, hiszen a rendezés mellett a főszerepet is magára vállalta.

"Ebben a helyzetben talán kevesen hiszik el, de távol áll tőlem az exhibicionizmus, az azonban egyértelmű volt, hogy főszereplőként meg kell jelennem. Sikerült azért megoldani, hogy ott is legyek a képen, meg ne is" –tette hozzá a rendező.

A film plakátján Reisz Gábor mellett Nagy Katicát láthatjuk, aki Annát, a főszereplő szerelmét alakítja.
 


A Rossz versek 2018. december 27-én kerül a hazai mozikba a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával, a Cirko Film forgalmazásában, az RTL Magyarország koprodukciójában.

Forrás: Zerocom

Legnézettebb videók