Műsorújság
RTL Most

Superman is szétcsap mindenkit az új Mission: Impossible-ben!

Megkaptuk a hatodik M:I előzetesét, és nemcsak Tom Cruise ugrál fel és le benne mindenről, de Henry Cavill is űzi az ellent. Sőt, az egyik új szereplő máris megkezdte a rajongók gyűjtését.

Emlékeztek még a „bajusz-harcokra”? Igen-igen, Henry Cavill bajszáról beszélünk. Noha, a Justice League utóforgatásai és a Mission: Impossible 6 forgatásai összefutottak, valahogy mégis megoldották ezt a „Superman aztán ne hordjon már bajuszt problémát”. Ennek viszont a rajongók – úgy tűnik – borzasztóan örülnek, hiszen a legújabb előzetes elsődleges sztárja a fent emlegetett ékesség lett:

„Remélem, a bajusz kap egy spin-offot!” – írta egy kommentelő.


De félretéve a poént, a legújabb rész kedvcsinálója igazából hozza az elvártat.

Már a forgatások alatt kiderült, hogy Tom Cruise továbbra sem lassít, és bármire hajlandó lenne egy akciójelenetért (el is törte a bokáját felvétel közben). Ennek köszönhetően viszont megint egy irtózatosan látványos, akciójelenetekkel jól megtömött trailert kaptunk.

Mindenki csihi-puhizik, Cavill izmosabb, mint valaha, a háttérben egy régi, mégis klasszikus Imagine Dragons nóta szól, és még egy meglepi visszatérő karakter is jut erre a pár percre.

Pihenni nincs idő, de tippünk szerint a film alatt sem lesz, ami július végén debütál a mozikban.

Cruise mellett visszatér Simon Pegg, az előző részben megismert Rebecca Ferguson, Alec Baldwin és Ving Rhames is!

Ti is felpörögtetek az előzetestől? Ciki vagy sem, mi igen!

És ha ez az előzetes nem lenne elég: nézzétek meg a tegnapi Han Solo spin-off vagy a Jurassic World 2 trailerét, sőt még a Bosszúállók 3-ból is kaptunk új jeleneteket.

Legnézettebb videók