Műsorújság
RTL Most

Spider-Man: Homecoming: minden, amit tudnod kell, mielőtt beülsz a moziba!

Végig vesszük az infókat, hogy mit érdemes megjegyezni az új sztoriról, kik lesznek a szereplők és mi történhet velük. Szimpi volt a fiatal Pókember az új Amerika kapitányban, és érdekel újra láthatod-e Vasembert? Tudni akarod, ki ellen harcol majd hősünk? Lássuk!

Kezdjük az elején, több éves huzavona után a film jogai visszakerültek a Marvel-hez ezért készül újabb film a hálószövő sztorijából! Ez a feldolgozás pedig visszatér Peter Parker korai próbálkozásaihoz, egészen a gimnáziumig.

Persze, már ilyen mozi is készült, azonban az alkotók célja az volt, hogy ezúttal egy kicsit más megvilágításba helyezzék a srácot, amellett, hogy megpróbálják összefűzni a történetét a Bosszúállókéval, hogy a későbbiekben hősünk is csatlakozhasson hozzájuk.

A rendező és a főszereplő, Tom Holland szerint, a mozi címe kettős jelentéssel bír, egyrészt utal azokra a nehézségekre, amikkel Peter-nek is meg kell küzdenie a középiskolai évei alatt, másrészt pedig a készítők tartogatnak némi meglepetést is!


Azt azonban elárulták, hogy a film bővelkedni fog poénokban, romantikában és persze akcióban is, mint például, hogy a fiatal Peter megakadályozzon egy rablást, emellett az alkotók egyértelműen kijelentették, hogy ez nem egy eredet történet lesz!

Bár a sztoriról még nem sokat tudni, a stáblista egyre több sztárral gyarapodik. Tom Holland nagynénjét teljesen új formában láthatjuk, a gyönyörű és szexi Marisa Tomei fogja játszani May nénit. Valamint nemrég bejelentették, hogy a tini sztár Zendaya Stuns is csatlakozik a mozihoz, Michelle-ként, kamasz hősünk szerelmeként. Mellettük pedig visszatér Pókember otthonába Vasember is, akivel már találkozott Peter az Amerika kapitány: Polgárháború cameója során. A Tony Starkot játszó Downey és a rajongók is abban reménykednek, hogy szerelmi szál fűzi majd össze a hálószövő nagynénjét és a nagyszájú hőst!


Ahogy azt már megszokhattuk, rengeteg a pletyka is a készülő filmmel kapcsolatban, egyelőre még nem tudni, hogy Michael Keaton valóban fő gonoszként lesz-e látható a képregény filmben, ha egyáltalán szerepelni fog benne, ahogy azt sem tudjuk még biztosra, hogy a Benedict Cumberbatch főszereplésével készülő Doctor Strange szereplői feltűnnek-e fiatal barátunk mellett.

Ugyanakkor egyre nagyobb az esély arra, hogy Chris Evans lehetőséget kapjon Amerika kapitányként megjelenni, ahogyan azt a színész szerette volna, vele szemben viszont az Oscar-díjas J.K Simmons úgy tűnik, nem kap lehetőséget, pedig állítólag a színész szívesen szerepelt volna a hősmoziban.

Ami viszont biztos, hogy az Amerika kapitány: Az első bosszúálló filmből ismert Kenneth Choi benne lesz, aki ezúttal Parker iskola igazgatóját fogja alakítani.

Nekünk már most meghozták a kedvünket az új Pókember filmhez, de sajnos még várnunk kell rá januárig!

Forrás:comicbook.com,deadline.com
Képek: Tumblr, Instagram

Legnézettebb videók