Műsorújság
RTL Most

Sosem találnád ki, kit alakít Helen Mirren a Fast 8-ban!

Most végre fényderült a titokzatos szerepre, amit ráadásul nem más erősítette meg, mint A szépség és a szörnyeteg sztárja! Mi köze ennek a két filmnek egymáshoz, és miként is láthatjuk az Oscar-díjas színésznőt? Most megtudhatod!

A nemsokára bemutatásra kerülő musical sztárja, Luke Evans - aki a hatodik rész gonosztevőjét, Owen Shaw-t játszotta - lerántotta a leplet a britek kedvenc színésznőjének, a sztoriban betöltött szerepéről!

Helen Mirren ugyanis nem mást fog játszani, mint Evans és Jason Statham karakterének anyját! Arról azonban, hogy az anyuci hogyan is keveredik a mozi történetébe, Evans nem nyilatkozott.

Így viszont felmerült bennünk a kérdés, hogy ha Evans ezt mind tudja, akkor talán ő is visszaköszön a Halálos iramban következő fejezetében! Ezzel kapcsolatban pedig a következőket mondta a színész:

„Mivel ő a legkeresettebb ember a világon, így ő most egy katonai kórházban van, azonban van neki egy erős testvére, Deckard Shaw (Jason Statham), és most már egy anyát is kapott, akit ráadásul Mirren alakít!”

A színésznő egyébként korábban már nyilatkozott az idegességéről a Fast 8 forgatásával kapcsolatban, annak ellenére is, hogy elárulta, ő az egyik azok közül a személyek közül, akik nem fognak autót vezetni a filmben.

Ha valaki eddig még nem várta volna eléggé Vin Diesel-ék autós moziját, hát akkor most már biztosan fogja!

A Fast 8 az eddigi információk szerint idén áprilisba kerül a mozikba!

Forrás: ign.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók