Műsorújság
RTL Most

Ryan Reynolds újra összeáll a Deadpool készítőivel!

A színész egy meglepő filmfeldolgozáson dolgozhat újra együtt a sikerfilm írópárosával.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb közönségkedvence tagadhatatlanul a 2016-os Deadpool volt, köszönhetően a remek karaktereknek és a sokszor groteszk, a képregényfilmeket is kifigurázó remek humorának, na meg persze a címszereplőt alakító Ryan Reynoldsnak.

A nagyszájú zsoldos második kalandja pár hónapon belül érkezik, és bár szinte biztosra vehetjük, hogy idén sem utoljára látjuk majd őt a nagyvásznon, a film készítőinek nem csupán a Deadpool/X-Men franchise lesz az egyetlen munkájuk a közeljövőben.

Ryan Reynolds és a Deadpool első és második részének forgatókönyvírói Rhett Rheese és Paul Wernick ugyanis újra összeállnak, hogy együtt tető alá hozzák a Cluedo társasjáték filmadaptációját. Igen, jól olvastátok, a népszerű társasjátéknak ráadásul nem ez lesz az első feldolgozása. 1985-ben már készült egy film Nyom (Clue) címmel, abban Tim Curry és a Vissza a jövőbe filmek Brown dokija, Christopher Lloyd játszottak. Az alapfelállás egyszerű, akárcsak a játéknál, a hatalmas villában történik egy gyilkosság, a gyilkos pedig ott bujkál valahol a vendégek között.

Igaz, a sztori önmagában csak egy egyszerű krimi alapfelállása, az írópáros és Reynolds könnyedén remek zsánerparódiát hozhatnak ki a moziból, szóval érdemes lehet odafigyelni a Clue-ra.

Reynolds mostanában egyébként is vevő az elborult, vicces filmötletekre, elég csak megnéznünk a pár hónapja bejelentett Detective Pikachu filmet, melyben a híres pokémonnak kölcsönözi majd a hangját Reynolds.

Forrás: Deadline, IGN

Legnézettebb videók