Műsorújság
RTL Most

Ryan Reynolds-szal forgatni egy igazi álom!

Mindenki emlékszik még a Deadpool hatalmas sikerére? És a mozis hadjáratot megelőző végtelen nyűglődésre, amikor senki se akart zöld utat adni a projektnek? Most újabb részletek derültek ki a forgatásról!

Nagyon sokat – konkrétan hat évet – kellett várnunk arra, hogy a Farkas: Kezdetekben megpendített Wade Wilson sztori végre egy értelmes, szórakoztató, és igazából a képregényekhez méltó mozifilmet kaphasson. Maga Ryan Reynolds és elhivatottan kereste az utakat, és a lehetőségeket, hogy végre ő játszhassa el ezt az elmebeteg karaktert – lévén felesége és önnön bevallása szerint ők egyek Deadpoollal.

Ezzel pedig nem tudunk vitatkozni. A film üzembiztosan hozta a sztorit, a karaktereket, a poénok ütöttek, és az egész atmoszférája berántott minket a maga szélsőséges – végre nem 12-es korhatáros – egészével (kritikánk itt).

Nem véletlen, hogy sorra gyűjtötte be a kritikusok és a rajongók elismerését, ráadásul ez még számokban is megmutatkozott: minden idők legjobb nyitóhétvégés kezdését sikerült produkálnia.

Mindezek fényében még inkább viccnek tűnik, hogy a stúdió mennyire nehezen adta be a derekát a történetnek, ráadásul amikor már megkezdődtek a forgatások, kiderült: végtelen alacsony költségvetéssel dolgozhatnak csupán.


Pont emiatt a forgatókönyv írói nem lehettek volna ott a helyszínen, a jelenetek felvételekor – pedig ez bevett szokás minden forgatáson. Reynolds azonban annyira elhivatott volt, hogy inkább egy alternatív módot választott, hogy a film „agyai” is vele lehessenek.

„Minden nap ott voltunk a stábbal. Ami érdekesség, hogy Ryan akarta, hogy ott legyünk, főleg, hogy 6 éven keresztül dolgoztunk a projekten. Egy nagyon erős kreatív keménymag alakult ki: mi, az írók, Ryan és a rendező, Tim Miller. A stúdió meglepő módon nem fizetett volna azért, hogy ott legyünk, ezért Ryan a saját pénzéből fizetett inkább.” – mesélte az egyik forgatókönyvíró.

Az viszont eléggé szokatlan, hogy ilyen sokáig megtartják ugyanazokat az írókat, hiszen egy-egy nagyobb produkciónál sokszor előfordul, hogy időről időre új embert fogadnak fel, hogy frissítsenek a készülő szövegkönyvön.


Itt egyáltalán nem ez volt a helyzet, sőt a Deadpool második részére az írók közül ketten is visszatérnek, a rendező és Reynolds mellett.

A film hatalmas robbantása után pedig sokan eredtek a nyomukba, és követték az újonnan bevállalt receptet.

Forrás: Collider
Képek: Facebook

Legnézettebb videók