Műsorújság
RTL Most

Ryan Reynolds lesz Pikachu!

A trollkodók királya úgy tűnik, nem akar lenyugodni, és folyton olyan szerepeket választ be magának, amivel sokkolhatja a rajongóit. A Deadpool sikere mellett, most egy kis Pokémon-kalandra is lesz ideje.

Nem igazán tudunk felocsúdni, picit leállt a felfogóképességünk a hír láttán. Pedig most már biztos, hogy Reynolds belevág ebbe a projektbe, ami a mese, illetve a játék népszerűségét nézve, valószínűleg óriási siker lesz, az viszont már más kérdés, hogy minőségét tekintve, nem tudjuk eldönteni, mi vár ránk.

A színész Justice Smith és Kathryn Newton mellé csatlakozik, hogy együtt indulhassanak el a Pokémonok nyüzsgő világában.

Ha jól figyeltünk a héten, akkor Smith-t már felfedezhettük a Jurassic World 2 legfrissebb kedvcsinálójában, ő is ott rohangál majd a dínóktól hemzsegő szigeten Chris Pratt és Bryce Dallas Howard mellett.

A film elvileg a „Detective Pikachu” címet viseli majd, amelyben Reynolds egy Pikachut alakít, aki elvileg abból él, hogy nyomoz mások után (major wtf). Az ő segítségét kéri Smith karaktere, akinek elrabolják az édesapját.

Ezen a ponton elgondolkodtunk, vajon Reynolds milyen formában járul majd hozzá a karakter életre keltéséhez. Csak a hangjával? Vagy befigyel majd az úgynevezett „motion capture”, ami lehetővé teszi, hogy tényleg a színész játssza el a Pikachut…? Ha hihetünk a pletykáknak, akkor az utóbbi lesz a megoldás.

A forgatás jövő januárban már el is kezdődik, ráadásul Japánban.

Szerintetek mit várhatunk ettől a filmtől?

Forrás: The Hollywood Reporter

Legnézettebb videók