Műsorújság
RTL Most

Ryan Gosling: „Budapest egy csodálatos hely!”

Hónapokkal ezelőtt felbolydult az egész város a színész érkezése miatt, most pedig végre megtudhattuk, hogyan érezte magát nálunk a Szárnyas fejvadász 2 forgatása alatt.

Magyarország azért pörög annyira Gosling miatt, mert szinte az egész ország megérinthette a színészt, ugyanis öt hónapot töltött nálunk családjával és Harrison Forddal karöltve. A világ azonban már egy ideje a 2017-es Oscar-gála és a potenciális jelöltek felé kacsintgat, és Gosling, valamint új filmje, a Kaliforniai álom ott vannak a legesélyesebbek között.

Pont emiatt is – meg úgy a puszta létezése miatt… mert csodás – látogatott el Jimmy Kimmel-hez, hogy egy kicsit csevegjenek és szépen árnyalva bepromózza a várható filmjeit. Ez így is történt, és ráadásul a magyar rajongók azonnal a szívükhöz kaphattak, amikor Jimmy megkérdezte:

„Budapest jó hely? Ajánlanád másoknak is, hogy meglátogassák?”


Már ezen a ponton kezdődhetett a hiperventillálás és a turisztikai szakértőink szívrohama-hulláma, ami azonban még ennél is szebb, az Gosling válasza volt:

„Egy csodálatos hely!”


Ezután persze gyorsan egy árnyalattal fontosabb részletre terelődött a szó: Harrison Ford-ra. Nincs olyan ember a Földön, aki ne ábrándozott volna már el azon, milyen lehet együtt dolgozni a nagy legendával – főleg úgy, hogy mindenki tudja, nem egy könnyű eset. Ezek után nem is furcsa, hogy mélyen elmerültek a Ford-lélektanban.

A rövid kis interjút itt meg is leshetitek!

Legnézettebb videók