Műsorújság
RTL Most

Robin Williams mégis benne lesz valahogy a Jumanji folytatásában?

Jack Black mesélt egy kicsit a következő részről, amelyben eddig azt állították, hogy semmilyen módon sem jelenik majd a tragikus módon elhunyt Williams. Kiderült, hogy valamennyire, de mégis velünk lesz az új kalandban.

Noha, biztos, hogy nem jelenik majd meg az új főhősök mellett – a 22 éve – Robin Williams által alakított Alan Parrish, most érdekes részlet derült ki a decemberben érkező moziról. Jack Black, aki fontos szereplője lesz a második résznek – ha nevezhetjük annak –, azt mesélte, hogy ha maga Williams nem is, de a legendája tovább él az új történetben. Konkrétan központi szerepet kapnak a hátrahagyott ereklyéi.

„Felfedezzük ezt a dzsungelt, és megpróbáljuk legyőzni a játékot: egy élet-halál küzdelem lesz az egész. Mialatt ott vagyunk, egy csomó nyomot találunk, amit Parrish hagyott hátra a sokat emlegetett játék-dzsungelben. Felépített egy óriási faházat… olyan mintha a jelenléte nélkül is képes lenne segíteni minket.” – mondta Black.


Igen-igen, hiszen a soron következő sztoriban hőseink éppen abba a veszélyekkel teli dzsungelbe kerülnek, ahova az eredeti filmben Williams karaktere kényszerül tinédzserként… és mint tudjuk, csupán 26 évvel később tud kiszabadulni onnan.

A készítők egy teljesen új világot akartak mutatni a nézőknek, ezért is választották az eddig oly sokat emlegetett dzsungelt, ellentétben a ’95-ös előddel, amelyben nem a játékban ragadnak, hanem annak kontrollálhatatlan „feladatai” szállják meg az egész várost.

Továbbra is úgy vagyunk vele, hogy vannak olyan klasszikusok, amelyeket jobb lenne érintetlenül hagyni, nem bolygatni. De a filmes világ sosem így működik. Hiába a rengeteg kreatív ötlet és jól megvalósított mozi, a stúdiók sorra nyúlnak issza a jól fialó darabokhoz, hogy még több bőrt húzhassanak le róla.

Mindenesetre, az szép a Jumanji 2-ben, hogy – a Verdák 3-hoz hasonlóan – megpróbálnak méltó módon megemlékezni Robin Williams-ről.

Még többet szeretnél megtudni a Jumanji 2-ről? Akkor kattints ide!

Legnézettebb videók