Műsorújság
RTL Most

Quentin Tarantino az űrbe készül?

A sztárrendező nagy dobásra szánta el magát, ugyanis a híresztelések szerint a következő Star Trek epizód is a tervei között szerepel. Lássuk a részleteket!

Ezidáig több műfajban is kipróbálta már magát a hollywoodi nagyágyú, de sci-fit eddig még egyszer sem rendezett. No, nem mintha megijednénk ettől a ténytől, hiszen kizárt dolog, hogy Tarantino mellényúljon bárminek is.

Sőt, már egy szenzációs ötlete is támadt, hiszen J.J. Abrams-t szeretné producernek, akivel, valljuk be, egy eléggé ütős párost alkotnának. Abrams ugyanis nem áll messze a sci-fitől: két Star Trek mozit is rendezett, ráadásul Az ébredő Erőt is ő dirigálta, az Utolsó jedik-nek pedig ő a producere!

Tarantinónak az űrkaland előtt viszont még be kell fejeznie a Manson Family Murders Movie-t, ami a hírhedt sorozatgyilkos, Charles Manson életébe enged bepillantást, aki hippi szektájával ontotta a vért, és többek között ők gyilkolták meg Roman Polanski terhes feleségét, Sharon Tate-t is. A premierdátum sem véletlen, hiszen a film 2019. augusztus 9-én kerül bemutatásra, a színésznő meggyilkolásának kerek ötvenedik évfordulóján.

A Star Trek film egyébként a Paramount stúdió szárnyai alatt lát majd napvilágot, és sajnos több információ még nem került nyilvánosságra. Egy viszont biztos: ha Tarantino valóban 10 nagyjátékfilmet szeretne rendezni, a Star Trek lesz az utolsó alkotása!


Forrás: The Hollywood Reporter

Legnézettebb videók