Műsorújság
RTL Most

Plusz egy évet várhatunk a Halálos iramban 9-re!

Meglepő bejelentéssel rukkoltak elő az akciófilm-sorozat készítői. A hatalmas sikert arató nyolcadik után ugyanis csúszik a következő rész bemutatója!

Vannak akiket hidegen hagy, vannak akik egyenesen rajonganak a szériáért, egy biztos, a Halálos iramban sorozattal a Universal Filmstúdió megfogta az isten lábát. Az elkészült 8 alkotás eddig 5 millió dolláros bevételt termelt, így nem meglepő, hogy hamar felröppent a hír a folytatásról.

Kérdem én, hova tovább? A nyolcadik részt ugyanis nagyon kimaxolták a készítők. Ennek ellenére a rekordokat döntögető film után, hamar kihirdették a kilencedik érkezését. A bemutatás ígért időpontja 2019 április 19. lett volna. Bizony „volna”, ugyanis valami hiba csúszott a gépezetbe. A hírek szerint ugyanis a produkció bejelentette: egy évet biztos késik a premier. A változásra a készítők nem adtak magyarázatot, de a pletykák szerint a bejelentett első spinoff lehet minden baj okozója, ugyanis előbb azt szeretnék elkészíteni, mégpedig Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével.

A kérdés már csak az, hogy mindez vajon mennyibe lesz hatással a 2021-re ígért tizedik és egyben utolsó részre?

Képek: Tumblr
Forrás: Hollywoodreporter

Legnézettebb videók