Műsorújság
RTL Most

Ő lesz a Venom főgonosza?

Új pletykák láttak napvilágot Tom Hardy szuperhős gonosz filmjéből, amiben még Pókember is feltűnhet!

Nemrég osztották meg velünk az első hivatalos fotót a Venomból, ami elsőre érdektelennek tűnik, azonban többet rejt magában, mint gondoltuk volna. Most pedig újabb pletykák láttak napvilágot, szám szerint kettő is:

1. A Venom főgonosza Carnage lesz.
2. Tom Holland Pókembere is feltűnik majd.

Lássuk, honnan jöttek ezek az ötletek. Az első egy azóta már törölt Instagram-poszt alapján, amit maga Tom Hardy osztott meg:

A kép önmagáért beszél, a háttérben Carnage látható, aki Eddie Brock cellatársa, Cletus Kasady és a szimbióta egyesüléséből jött létre: egy kegyetlen sorozatgyilkos, szuperképességekkel. Nem lesz könnyű dolga a mi Venomunknak, pláne úgy, ha még Pókember is belengedezik a képbe...

Hivatalosan a Sony Pókember spin-offjai, így a Venom is külön univerzumban játszódik, mint a Marvel filmek. Igen ám, de Jon Schnepp filmes szakember arról beszélt egy műsorban, hogy hiába a hivatalos álláspont, ennek ellenére a Tom Holland-féle Pókember is benne lesz a Venomban. Cáfolat még nem érkezett, de pár napja pl. Tom Hollandot szúrták ki a Venom forgatásán... Véletlen lenne?

Legkésőbb október 5-én kiderül!

Forrás: MovieWeb, Collider

Legnézettebb videók