Műsorújság
RTL Most

Nézd meg te is a gyerek szépséget és szörnyeteget!

Az élőszereplős Disney-film szereplőinek reakciója fantasztikus, mikor meglátják a gyerekkori önmagukat, és csak ezek után következtek a kérdések! Ma már nem lesz ennél cukibb videó!

A szépség és a szörnyeteg legújabb feldolgozása tabukat döntöget, csúcsokat dönt a mozik pénztáraiban, most pedig igazán megnevetett bennünket!

Hiszen a film két főszereplője Emma Watson és Dan Stevens, gyerekriporterek kérdéseire válaszoltak, akiknek kíváncsiságánál már csak jelmezeik voltak szuperebbek. Tényleg ez a legaranyosabb interjú, amit valaha láttunk!

Kezdve azzal, hogy a két kis riporter Adam herceg és Belle ruhájában jelent meg, amivel rögtön a színészeket is elkápráztatták, majd bele is kezdtek a faggatásba, aminek hála kiderült, Watson gyermekkori álma teljesült azzal, hogy eljátszhatta a Disney hercegnőt. De az apróságoknak azt is sikerült kideríteniük, hogy az énekléstől vagy magától a mesehősök alakításától tartottak-e jobban a sztárok. Itt pedig még mindig nem ért véget a dolog, Stevens például el volt ájulva a valósághű ruhácskáktól, meg is kérdezte, honnan vannak, amire azt a választ kapta a mini Belle-től, hogy fogalma sincs csak úgy ráadták, ahogyan a Szörnyeteget megformáló színész azt is kiszúrta, hogy a kislány csizmát húzott a báli ruhához!

„Nagyon menő a csizmád, ez így nagyon Belle-es, ugye Emma? Hiszen ez tényleg olyan modern és praktikus viselet, amit ő is hordana!” – mondta Stevens.

Ha kíváncsi vagy a gyerekek többi kérdésére és, arra, hogyan sikerült a csoportkép, valamint a többi cukiságra, akkor nézd meg az alábbi videót!

Forrás: elleuk.com
Képek: elleuk twitter.com

Legnézettebb videók