Műsorújság
RTL Most

Nem minden szexjelenet játék A sötét ötven árnyalatában?

Nemrég a film szívtiprója vallott a forgatás körülményeiről és arról, mennyire túlfűtöttek azok a bizonyos szituációk! Vajon milyen lehet Dakota Johnson az ágyban? Most kiderül!

A szürke ötven árnyalata könyvtrilógiában kulcsfontosságú szerepet kap az erotika, így nem csoda, hogy a film készítői is próbálják minél látványosabban vászonra vinni az intim szitukat.

Nos, azzal tisztában vagyunk, hogy egy-egy ilyen forgatáson nem minden úgy alakul, ahogyan azt mi elképzeljük, vagy ahogyan az alkotók elvárják azt. Így, volt ezzel A sötét ötven árnyalatának stábja is, akiknek nem kevés kihívást kellett áthidalniuk! Az egyik ilyen, Christian Grey (Jamie Dornan) és Anastasia Steele (Dakota Johnson) egyik erotikus játékszere volt, ami ezek előtt nem is létezett, csupán az író E. L. James agyszüleménye! Éppen ezért a kellékesek kiélhették kreativitásukat és megálmodhatták a segédeszközt, ami segít főhőseinknek, hogy beteljesíthessék végre minden vágyukat!

A másik probléma szintén az ágyjelenetekhez kapcsolódott, ugyanis Jamie Dornan mutatványától Dakota Johnson-nak nevethetnéke támadt!

Na jó, az igazság az, hogy a film egyik jelenetében Dornan tornászokat megszégyenítve próbálja levenni a lábáról szíve hölgyét, amit valami oknál fogva Johnson nagyon viccesnek talált. Ez pedig a rendezőnek is nagyon tetszhetett, mert benne hagyta a kész filmben!

„Amikor Jamie fejtetőre állt, Dakota elkezdett kuncogni ez pedig nagyon megtetszett nekem! Azt gondoltam, hogy szükség van erre, mert ez azt mutatja, hogy ő jól szórakozik és ennek az egésznek ez a lényege, hogy ez egy játék!” – nyilatkozta a rendező, James Foley.

Dornan elmondása szerint azonban kolléganőjét néha elragadta ez a játékos jókedv és megfeledkezve magáról, röhögcsélt és szipogott, miközben persze a kamera forgott!

„Dakotának remek érzéke van ahhoz, hogy lelohassza az embert” – mondta viccelődve a színész.

„Ő tipikusan az a lány, aki elkezd felhorkantva nevetni aztán ez átmegy szipogásba, ez a szipogás pedig még nagyobb nevetésre készteti. Ilyenkor csak hagyni kell, hogy kiadja magából. Először nevet, aztán sír és akkor jöhet a sminkes, hogy rendbe hozza a szemfestéket, ami elkenődött.”

Persze emiatt Jamie Dornan egyáltalán nem neheztelt a színésznőre, hiszen gyakran együtt nevettek a munkálatok során.

„Nagyon sok örömünk volt ebben a munkában és nagyon sokat megnevetettük egymást. De azt hiszem, ennek a munkának ilyennek kell lennie főleg, ha feszült jelenetről van szó, akkor azt gondolom, hogy főként el kell engednünk magunkat!”

A szürke ötven árnyalatát mától láthatjátok a mozikban!

Forrás: ew.com
Képek: tumblr.com

Hasonló videók

  • Ben Randall (Kevin Costner), a legendás vízi mentő egy szerencsétlen bevetés során elveszíti egész csapatát. Ben beleveti magát a tanításba, de szabadelvű oktatási módszerével rövid időn belül felborítja a gondosan kidolgozott tantervet. A csoport egyik tagja, a fiatal úszóbajnok Jake Fischer (Ashton Kutcher), akinek eltökélt szándéka, hogy ő legyen a legjobb a csapatban. Fischer nem könnyű eset, de Randallnek kemény munkával sikerül elérnie, hogy a fiúból valóban elhivatott vízi mentő váljék.

  • Dave Harken (Kevin Spacey) megalomán marketinges, Dr. Julia Harris (Jennifer Aniston) szexmániás fogorvos, Bobby Pellitt (Colin Farrell) pedig mindent tönkretesz maga körül. Ők hárman a világ legutálatosabb főnökei. Kurt (Jason Sudeikis), Nick (Jason Bateman) és Dale (Charlie Day) a szenvedő alkalmazottak, akik felbérelik Jonest (Jamie Foxx) három piszkos munkára. Jones azonban csak tanácsadóként hajlandó közreműködni, és azt tanácsolja, egymás főnökeit tegyék el láb alól. Az amatőr banda a sorozatokból vett fogásokkal vág neki a feladatnak.

  • Kalifornia lakói mindenre fel vannak készülve, csak erre a katasztrófára nem. Amikor 9-es erősségű földrengés dönti romokba San Franciscót, Ray, a profi pilóta (Dwayne Johnson) és válófélben lévő felesége, Emma (Carla Gugino) vállalják a lehetetlent. Megpróbálják felkutatni és megmenteni a romok között maradt lányukat. De amikor azt hiszik, túl vannak a nehezén, akkor jön csak a java.

  • Dastan (Jake Gyllenhaal), az utcagyerekből lett herceg kénytelen szövetségre lépni a gyönyörű, de veszélyes Taminával (Gemma Arterton), hogy megmentsék pusztulástól az egész világot. A veszélyt maga a herceg okozta, akit a gonosz Nizam (Ben Kingsley) csellel rávett, hogy eressze ki a mágikus homokórából az idő homokját, ami az egész ország lakosságát félelmetes démonokká változtatta. Dastanon a sor, hogy helyrehozza a hibáját, ám ehhez az idő tőrjére és őrzőjére, Taminára is szüksége van.

  • A pesti bérházak rengetegében áll a Parkoló. A Parkoló ura Légiós (Lengyel Ferenc) egy saját kis birodalmat hozott létre a tűzfalak tövében, és nem akarja, hogy a külvilág káosza betörjön ide. Egy nap azonban olyan vendég érkezik, aki felforgat mindent. Imre (Szervét Tibor), a gazdag üzletember 1968-as Ford Mustangjának keres biztonságos parkolóhelyet. Hamarosan egy fordulatos, meglepetésekkel teli párbaj veszi kezdetét a belváros két magányos harcosa között a hullámpalával fedett parkolóhelyért.

  • Turk Henry (Antonio Banderas), a híres rocksztár Chilében nyaral. A gondtalan napoknak azonban egy csapásra vége szakad, amikor szupermodell felesége, Sheila (Olga Kurilenko) emberrablók fogságába kerül. A helyi hatóságok tehetetlenségét látva a rocksztár akcióba lendül, hogy megmentse feleségét.

  • Will Turner (Orlando Bloom) és Elizabeth Swann (Keira Knightley) összefognak régi ellenségükkel, Barbossával (Geoffrey Rush), hogy megmentsék Jack Sparrow kapitányt (Johnny Depp) és Bill Turnert. Ehhez azonban szükségük van a világ végére vezető térképre, amire a titokzatos sárkányasszony is igényt tart. Will és Barbarossa végül a tengerfenéken találja meg Jack Sparrow kapitányt és hajóját, a Fekete Gyöngyöt. Árulás és hűtlenség között navigálva szövetségeseket keresnek, hogy megvívják utolsó döntő csatájukat.

  • A gyönyörű és tiszta szívű fiatal lány, Demóna (Angelina Jolie) idilli körülmények közt nevelkedik, ám egy nap hadsereg szállja meg a királyságot. A népét védelmező Demóna hamarosan árulás áldozatává válik, amelynek hatására szíve kővé változik. A lány és az ellenséges király örököse közt ádáz küzdelem veszi kezdetét. Demóna bosszúból megátkozza ellenfele újszülött kislányát, Csipkerózsikát. Ahogy a gyermek kezd felcseperedni, Demóna kénytelen rádöbbenni, hogy Csipkerózsika kezében van a királyság békéjének és saját boldogságának a kulcsa is.

  • Istenek, szörnyek, varázslat és téboly uralja a Nílus völgyének palotáit Egyiptomban. Széth (Gerard Butler), a sivatag könyörtelen istene az egykor békés és virágzó birodalmat káoszba és pusztulásba taszítja. Lázadó halandók egy csapata a vakmerő tolvajjal, Bekkel (Brenton Thwaites) az élen, szövetkezik Hórusszal (Nikolaj Coster-Waldau), hogy megállítsák a kegyetlen nagyurat. A Széth és csatlósai ellen vívott háborúban megjárják a mennyet és a poklot is, ahol isteneknek és halandóknak egyaránt bizonyítaniuk kell bátorságukat és állhatatosságukat, hogy felül tudjanak kerekedni a végső ütközetben.

  • A hidegháború csak átverés volt, az igazi veszély kívülről fenyeget. Az U.N.C.L.E nevű titkos kémszervezet ügynöke, Napoleon Solo (Henry Cavill) ezért kénytelen közös bevetésre indulni az orosz Ilja Kurjakinnal (Armie Hammer). Egy nemzetközi bűnszövetkezet a III. világháború kirobbantására készül. A páros nem hibázhat, és csupán egyetlen nyom áll rendelkezésükre. Mielőbb meg kell találniuk az eltűnt német tudós lányát, aki segíthet behatolni a bűnszervezetbe.

Legnézettebb videók