Műsorújság
RTL Most

Nem hiszünk a szemünknek! Az Ant-Man 2 sztárja állati dögös az új jelmezében!

Álmodni sem mertünk volna, arról, hogy máris képeket kapunk az apró szuperhős legújabb kalandjaiból, de szerencsére ez mégis megtörtént, mi pedig csak ámulni tudunk!

A Hobbit-filmek színésznője, Evangeline Lilly megmutatta, hogyan is fog festeni az Ant-Man and the Wasp című filmben!

„Megtiszteltetés számomra, hogy ma is eljátszhatom Darázst, a mi Jack Kirbynk századik születésnapján!”
 

Az említett Jack Kirby egyébként olyan képregények alkotója, mint az Amerika kapitány, X-Men, Hulk, Fantasztikus Négyes, Thor és hát persze A Hangya! Így pedig nem is csoda, hogy a színésznő ezzel a képpel akarta leróni a tiszteletét az ünnepelt előtt, aki sajnos 1994-ben elhunyt, ezért már nem láthatta, hogyan elevenedtek meg hősei a vásznon.

Visszatérve azonban az Ant-Man and the Wasp-ra, amellett, hogy végre láthatjuk Darázs kosztümjét, az is kiderült, hogy A Hangya második fejezete, az Amerika kapitány: Polgárháború eseményei után fognak játszódni. Valamint természetesen a színésznőn kívül viszontláthatjuk majd nagy kedvenceinket, Paul Ruddot és Michael Douglast is!

De újabb szereplőket is kapunk az eredeti Darázs, azaz Janet Van Dyke személyében, aki Hope (Evangeline Lilly) édesanyja, és akit ráadásul nem más alakit majd, mint a csodás Michelle Pfeiffer!

Egyszóval minden adott, hogy jövő nyáron egy újabb szuper Marvel-filmet kapjunk!

Forrás: Variety.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók