Műsorújság
RTL Most

Nem hiszed el, mit csinál majd Jamie Dornan A szabadság ötven árnyalatában!

Már többször is bepillanthattunk a februárban érkező harmadik részbe. Most viszont kiderült valami nagyon meglepő a férfi főszereplőről!

Tehetséges multi talentumokról rengetegszer hallhattunk már, megannyi színész és színésznő csillogtatta meg tánc- vagy éppen énektudását a nagyvásznon. Persze, valahol – kimondatlanul – már az is elvárás, hogy egy színész mindenre felhasználható lehessen. De szerencsére, ez a legtöbbször nagyon jól sül el.

Ráadásul nemcsak a musicalek világában élhetik ki magukat új területeken a művészek, hanem a megszokott, prózai műfajokon belül is találhatnak új lehetőségeket.

Emlékeztek még Robert Pattinsonra az Alkonyatból? Ott és akkor ő lett az ügyeletes szívtipró. Mindenki Edward Cullenje azonban nemcsak a helyes külsejével, de angyali hangjával is elvarázsolta a hölgyeket. Bizony, nem egy saját dala szerepelt ugyanis a filmek soundtrackjén.

Nem egyszeri esetről van szó, hiszen mások is vállalkoztak már kollégái közül ilyen feladatra. Így például Oscar Isaac is, aki megírta és el is énekelte az Újra együtt című film egyik betétdalát.

Most hasonló meglepetéssel készül Jamie Dornan is! Kiderült, hogy az egyik saját szerzeménye is helyet kap majd A szabadság ötven árnyalata hivatalos lemezén. Dornan egy bónusz dalt énekel az albumon, aminek „Maybe I’m Amazed” lesz a címe.

A színész rajongóinak valószínűleg nem nagy újdonság, hogy Jamie jól énekel, sőt korábban egy Sons of Jim nevű bandában is zenélt.

Na, eldobtátok az agyatokat? Mi egy kicsit igen! A film és a soundtrack premierjéig pedig gyönyörködhetünk a film előzeteseiben (nyugi, nincsenek illúzióink… több mint valószínű, hogy ez a felvonás sem a zseniális cselekményével vesz majd le minket a lábunkról).

Legnézettebb videók