Műsorújság
RTL Most

Na, ilyen előzetest még biztosan nem láttatok!

De mi sem! A Doctor Strange nemsokára bemutatásra kerül, de előtte még egy olyan dobással készültek az alkotói, amitől nekünk is tátva maradt a szánk!

A Benedict Cumberbatch főszereplésével készült filmet, novemberre várhatjuk a mozikba és, bár azt hittük már nem tudnak semmi újat mutatni, most mégis kikerült egy újabb beharangozó, ami nem mindennapi technikával készült! Amellett, hogy láthatjuk Cumberbatch-et, valamint Mads Mikkelsen gonosztevőjét, feltűnik benne Tilda Swinton és még egy romantikus pillanatot is elcsíphetünk, a doki szerelmét játszó Rachel McAdams-szel, de mindezt visszafelé nézve!

Ezen pedig nem is csodálkozunk, hiszen azt eddig is tudtuk, hogy a Doctor Strange több szempontból is teljesen új világokat fog elénk tárni a Marvel Univerzum kapcsán, ahogyan a Marvel-filmek terén is.

Az alkotás producere Kevin Feige pedig meg is erősítette, hogy időutazásra is számíthatunk a mozi kapcsán, ahogyan fontos szerepe lesz Agamotto szemének is, ami az egyik olyan ereklye, amit Strange birtokol és, aminek köszönhetően szerzett mágikus hatalmat a sebész.

„Ebben a filmben Agamotto szeme kulcsfontosságú lesz, egyrészt mert ha rossz kezekbe kerül nagy pusztítást tud okozni, másrészt pedig szintén lényeges lesz az időcsavar, ami jellemzi az egész alkotást.” – nyilatkozta a producer.

Ezek szerint nemcsak a teaser-ben számíthatunk arra, hogy a dolgokat visszajátszva látjuk, hanem magában a filmben is?

Akárhogy is, idén novemberben biztosan kiderül, hála többek között a Doctor Strange rendezőjének Scott Derrickson-nak!

Nézd meg a teaser-t, hogy nehogy lemaradj a különleges beharangozóról!

Forrás: ew.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók