Műsorújság
RTL Most

Mr. Grey mindenkit meghív egy szexi randira

Hamarosan megkapjuk A szürke ötven árnyalata következő részét, és most az előzetes után újabb „kedvcsináló” érkezett. Meg kell hagyni, forró pillanatokból most sem lesz hiány.

Nem vagyunk óriási rajongók, a világ azonban teljesen rápörgött A sötét ötven árnyalatára. A folytatás most már a megszokottak szerint Valentin napon érkezik, addig pedig fent kell tartani az érdeklődést, úgyhogy kaptunk egy kis bepillantást a filmbe.

Ha eddig azon morfondíroztatok volna, hogy milyen lehet egy szexuálisan túlfűtött randevú Jamie Dornan-nel - aki nem mellesleg éppen Budapesten forgat -, jobban mondva Christian Grey-vel, akkor most megtudhatjátok.  A legújabb klipben ugyanis megleshetjük, ahogyan a határozott Mr. Grey arra utasítja az étteremben pironkodó Anastasiát (Dakota Johnson), hogy bizony vegye már le a bugyiját…

Innentől pedig nincs megállás, jöhet a csekk és a liftbe szállás. A liftben pedig nem kevés öröm éri a zavarban lévő lányt.

Persze, ha teljesebb képre vágytok, akkor jobb, ha megnézitek a teljes előzetest, amelyben ismét visszaköszön Beyoncé és a Crazy in Love legújabb, szexi verziója és még az is kiderül, hogy nemcsak a kéjes jelenetek lesznek túlsúlyban a második részben, hanem a thriller hangulat is.

Szeretnétek többet megtudni A szürke ötven árnyalata kettőről? Akkor kattintsatok IDE!

Most pedig jöjjön a fent emlegetett jelenet:

Legnézettebb videók