Műsorújság
RTL Most

Mit nézünk ma? - Vasárnap (11.24.)

Ma este nemcsak Kong elől menekülhetünk, de a romantikus felünk is elégedett lehet, hiszen jön a Kaliforniai álom és a Miről álmodik a lány? is. Sőt, a Másnaposok 3. részén is jókat nevethetünk.

Miről álmodik a lány?


Daphne Reynolds (Amanda Bynes) arról álmodik, hogy egy napon megismerheti sosem látott édesapját, akivel édesanyja tizenhét évvel ezelőtt forgószél-szerű szerelembe esett, ám a férfi szigorú arisztokrata családja miatt el kellett válniuk. Mivel Daphne nem hajlandó lemondani arról a régi álmáról, hogy kapcsolat alakuljon ki közte és régóta hiányolt apja között, 17. születésnapján hirtelen Londonba repül. Itt szembesül azzal, hogy édesapja nem más, mint Anglia egyik legismertebb politikusa, Lord Henry Dashwood (Colin Firth).

Mikor? RTL Klub 15:30


Kong: Koponya-sziget


A Csendes-óceán egy távoli, feltérképezetlen szigetére különös expedíció érkezik James Conrad kommandós (Tom Hiddleston) vezetésével. A csapat, köztük a kutató Mason (Brie Larson) és Packard (Samuel L. Jackson), valamint a nagy haszonra számító üzletemberek nem is sejtik, milyen rettenetes meglepetés vár rájuk a sziget belsejében. Az erdő ősi, háborítatlan paradicsomnak látszik, ám a látszat csal. A sűrűben egyre mélyebbre jutók hamarosan rájönnek, hogy átlépték azt a határt, ahonnan lehetetlen élve visszatérni. A hatalmas Kong birodalmában ugyanis minden pillanat életveszélyes kihívás.

Mikor? RTL Klub 20:00


A sötétség kapui


Mike Lawford professzor (Nicolas Cage) kétségbeesetten keresi fiát, akit Halloween éjszakáján, az ünnepi forgatagban rabolnak el. Egy évvel később a férfit ijesztő rémálmok és képek kezdik kísérteni, melyekre nem talál semmiféle ésszerű magyarázatot. Biztos benne, hogy fia, Charlie próbál vele kapcsolatba lépni, méghozzá egy másik világból. Kezdetben senki sem hisz neki, ám hamarosan kiderül, hogy a szellemvilág egyik boszorkánya rabolja el a gyermekeket, és ha vissza akarja kapni Charlie-t, akkor fizetnie kell a szellemeknek.

Mikor? RTL Klub 22:30


Kaliforniai álom


Mia (Emma Stone), a feltörekvő, fiatal színésznő és Sebastian (Ryan Gosling), a szépreményű jazz zongorista az Angyalok Városában keresi az álmait. Mia meghallgatásokra jár, és csak arra vágyik, hogy végre ne szakítsák félbe, Sebastian pedig szenvedélyesen küzd azért, hogy a klasszikus jazzt újra divatba hozza. Épp hollywoodi karrierről és egy saját zenés klub megalapításáról ábrándoznak, amikor egy zsúfolt autópálya kellős közepén egymásba botlanak. A két fiatal szerelemre lobban, és vállvetve segíti egymást a kudarcokkal kikövezett úton. Ám eljön a nap, amikor dönteniük kell, mennyit hajlandók feláldozni az álmaikért.

Mikor? RTLII 23:00


Másnaposok 3.


Marshall (John Goodman), azaz a Főnök elrabolja a Farkasfalkát, és arra kényszeríti őket, hogy szerezzék vissza a 21 millió dollárnyi aranyat, amit Mr. Chow (Ken Jeong) ellopott tőle. A négy jó barát, Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) és Doug (Justin Bartha) újra pácban vannak. Meg kell találniuk Chow-t, akivel Alan meleg hangvételű levelezést folytatott a börtönből. Hamarosan meg is találják a fickót, ám a katasztrófa elkerülhetetlen. Alan ugyanis hónapok óta nem szedi a gyógyszereit.

Mikor? Film+ 21:00
 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

Legnézettebb videók