Műsorújság
RTL Most

Mit nézünk ma? - Vasárnap (12.01.)

Vasárnap este Eva Longoria, Margot Robbie, Will Smith és Samuel L. Jackson is szórakoztat titeket, ráadásul az Oscar-díjas Marvel-szuperhőst is megcsodálhatjátok!

Fekete Párduc

T'Challa (Chadwick Boseman) apja halálát követően hazatér az elszigetelt, ám technológiailag rendkívül fejlett afrikai országba, Wakanda királyságába, hogy elfoglalja az őt megillető helyet a trónon. Ám amikor a nagy hatalmú ősi ellenség ismét feltűnik a színen, T'Challa királyként és a nép védelmezőjeként, a legendás Fekete Párducként is helyt kell állnia. A félelmetes összecsapás kimenetelén nem pusztán Wakanda, hanem az egész világ sorsa áll. Árulások és veszélyek közepette az ifjú uralkodónak maga mellé kell állítania egykori ellenségeit és felszínre kell engednie a Fekete Párduc minden erejét, hogy legyőzze az ellenséget és biztonságban tudhassa népét.

Mikor? RTL Klub 20:05

 

Legenda vagyok

Robert Neville (Will Smith) a Földön az egyetlen emberi túlélő, akit nem fertőzött meg a gyilkos vírus. Mára ő New York utolsó lakója, s talán az egész világon nincs már rajta kívül ember. A pusztító járvány következtében azonban új faj jött létre. A mutánsok figyelik minden mozdulatát, éjjel-nappal vadásznak rá. Neville menekülés közben saját vérének felhasználásával próbálja előállítani a járvány ellenszerét. Sikerén az emberiség jövője múlik.

Mikor? RTL Klub 23:05

 

Csak a testeden át!

Henryt (Paul Rudd) szörnyű tragédia éri, menyasszonya, a gyönyörű Kate (Eva Longoria) az esküvőjük napján halálos balesetet szenved. Húga, Chloe tanácsára Henry egy médiumhoz, Ashleyhez (Lake Bell) fordul segítségért. Arról persze sejtelme sincs, hogy a szép Ashley csak megjátssza, hogy képes kapcsolatba lépni a halott Kate-tel, és valójában Chloe bízta meg azzal, hogy bírja rá Kate nevében a továbblépésre. Ám Ashley és Henry egymásba szeretnek, ami felbőszíti a túlvilágon rekedt Kate-et, és visszatér, hogy bosszút álljon riválisán.

Mikor? RTLII 23:00

 

Tarzan legendája

John Clayton (Alexander Skarsgård) tíz éve jól nevelt úriemberként él Angliában feleségével, Jane-nel (Margot Robbie), amikor Williams (Samuel L. Jackson) a segítségét kéri a fekete Kongóban zajló szörnyűségek felszámolásához. Clayton odautazik, és hamarosan Rom kapitány (Christoph Walz) fogságában találja magát, aki megegyezett a bosszúra éhes törzsfőnökkel, Mbongával (Djimon Hounsou). A dzsungelben azonban más törvények uralkodnak, és az angol úriemberben újra feltámad Tarzan.

Mikor? Film+ 20:50

 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

Legnézettebb videók