Műsorújság
RTL Most

Mit nézünk ma? - Vasárnap (08.23.)

Szerelem? Kavarás? Szex? Vasárnap este minden a romantikáról szól!

Kavarás
 


Az első randik szabálya egyszerű: tégy próbát, dönts gyorsan, ha pedig nem tetszik a másik, lépj le azonnal. Jim (Adam Sandler) így is tesz, amikor első randija Laurennel (Drew Barrymore) nem jön össze. Ám közös barátaiknak köszönhetően egy szobába kerülnek a luxus családi üdülőhelyen, korábbi házasságaikból származó gyermekeik társaságában. A két csapat között a háború elkerülhetetlen, de nem kétséges, hogy Jimet és Laurent a sors egymásnak teremtette.

Mikor? RTL Klub 19:55

 

Szerelem az Alpokban
 


A hamburgersütögető, gyorsétteremben dolgozó Kim (Felicity Jones) egykor gördeszkabajnok volt, és sztárként ünnepelték. Anyja halála óta azonban a húszéves lány teljesen bezárkózva él. Egy nap váratlan lehetőséget kap, egy alpesi síparadicsomban keresnek személyzetet a téli időszakra. Kim kezdetben idegenül érzi magát a gazdag emberek és a síelés világában. Ám hamarosan felfedezi a hódeszkázást, és beleszeret Johnnyba (Ed Westwick), az eljegyzésére készülő gazdag fiúba.

Mikor? RTL Klub 22:25

 

Cool túra
 


A megcsalás szabályai: Ha állandó kapcsolatod van, és valaki mással szexelsz. Nem minősül megcsalásnak, ha különböző az irányítószámotok. Nem minősül megcsalásnak, ha annyira be vagy állva, hogy nem is emlékszel rá, mert ha nem emlékszel rá, akkor igazából nem is történt meg. Nem minősül megcsalásnak, ha egyszerre két emberrel csinálod, mert érvénytelenítik egymást. De tutira megcsalásnak minősül, ha felveszed videóra és valaki véletlenül postázza a kazettát a csajodnak. Legnagyobb rémületére egy az egyben ez történt Josh-sal (Breckin Meyer ) is. Josh ugyanis videóra vette egy röpke pásztoróráját, amit véletlenül élete szerelmének címezve adott postára. Valahogy utol kell érni a bűnjelet, mielőtt mindent végleg elront. Összeszed két koleszes havert és még egy srácot, aki nem igazán lelkes, viszont neki van kocsija és nekivágnak egy húzós, 1800 mérföldes túrának a New York állambeli Ithacából Austinba (nem Bostonba), hogy megmentsék az életre szóló románcot. Az óhatatlan veszteségek listája útközben egyre csak gyarapodik: felrobbant autó, ellopott busz, elvesztett szüzesség, egy bolond viagra-árus, sőt egy lelkileg kikészített óriáspiton.

Mikor? RTLII 23:00

 

Perzsia hercege: Az idő homokja
 


Dastan (Jake Gyllenhaal), az utcagyerekből lett herceg kénytelen szövetségre lépni a gyönyörű, de veszélyes Taminával (Gemma Arterton), hogy megmentsék pusztulástól az egész világot. A veszélyt maga a herceg okozta, akit a gonosz Nizam (Ben Kingsley) csellel rávett, hogy eressze ki a mágikus homokórából az idő homokját, ami az egész ország lakosságát félelmetes démonokká változtatta. Dastanon a sor, hogy helyrehozza a hibáját, ám ehhez az idő tőrjére és őrzőjére, Taminára is szüksége van.

Mikor? Film+ 20:50

 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

Legnézettebb videók