Műsorújság
RTL Most

Mit nézünk ma? - Szombat (01.18.)

Doc Westnek, Harry Potter és Sherlock Holmes is itt lesz veletek szombat este!

Doc West


A Vadnyugaton legendás híre van Doc Westnek (Terence Hill), aki pókerpartikból fedezi a költségeit. Egy alkalommal összetűzésbe kerül néhány fosztogató banditával, és a börtönben köt ki. Nem sokáig kell a hűvösön várakoznia, a városban ugyanis a tűzvész felforgat mindent, és a pánikhelyzetben banditák foglalják el a várost. Doc Westnek hamarosan döntenie kell, hogy melyik oldalra áll, hős lesz vagy marad magányos csirkefogó.

Mikor? RTL Klub 21:10

 

Harry Potter és az azkabani fogoly


Harry ráveszi magát, hogy még egy nyarat rémes rokonainál töltsön. Minden igyekezetével megpróbál nyugton maradni, de csak addig bírja visszafogni magát, míg meg nem érkezik látogatóba Vernon bácsi erőszakos testvére, Marge néni. Az idős hölgy ezúttal még a korábbiaknál is jobban az idegeire megy, ezért a varázslópalánta "véletlenül" gigantikus lufivá változtatja. A varázstalan világban alkalmazott tiltott mágia büntetéssel fenyegeti Harryt, aki bár nincs hová mennie, éjszaka elmenekül otthonról. Nem jut túl messzire: hamarosan érte jön a Kóbor Grimbusz, amely a Foltozott Üst fogadóba repíti, egyenesen Cornelius Caramel mágiaügyi miniszter színe elé. Furcsa módon a büntetés elmarad és kiderül, hogy Caramel azért nem csapta ki az iskolából, mert egy veszélyes és titokzatos varázsló, Sirius Black megszökött az Azkaban börtönből, és valószínűleg Harryt keresi. A fiú csak egyetlen helyen érezheti biztonságban magát: Roxfortban.

Mikor? RTLII 20:10

 

Sherlock Holmes 


A legendás mesterdetektív, aki közelharcban legalább olyan verhetetlen, mint logikus gondolkodásban, élete legnagyobb problémájával kerül szembe. Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) és hű társa, Dr. Watson (Jude Law) a fekete mágia nagymestere, Lord Blackwood (Mark Strong) nyomába ered. Ha nem leplezik le időben, az végzetes következményekkel járhat az egész birodalomra nézve.

Mikor? Film+ 20:25

 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

Legnézettebb videók