Műsorújság
RTL Most

Mit nézünk ma? - Péntek (09.20.)

Istenek, szörnyek, varázslat és téboly, ez lesz a ma esti programunk, hiszen jön az Egyiptom istenei, a főszerepben Gerard Butlerrel. Kíváncsiak vagytok mikor és hol? Megmutatjuk!

Egyiptom istenei

Istenek, szörnyek, varázslat és téboly uralja a Nílus völgyének palotáit Egyiptomban. Széth (Gerard Butler), a sivatag könyörtelen istene az egykor békés és virágzó birodalmat káoszba és pusztulásba taszítja. Lázadó halandók egy csapata a vakmerő tolvajjal, Bekkel (Brenton Thwaites) az élen, szövetkezik Hórusszal (Nikolaj Coster-Waldau), hogy megállítsák a kegyetlen nagyurat. A Széth és csatlósai ellen vívott háborúban megjárják a mennyet és a poklot is, ahol isteneknek és halandóknak egyaránt bizonyítaniuk kell bátorságukat és állhatatosságukat, hogy felül tudjanak kerekedni a végső ütközetben.

Mikor? Film+ 21:00

Nézd meg itt az előzetesét!

 

Bírnátok egészen hajnalig is a tévézést? Akkor nem kell film nélkül tennetek, hiszen az Egyiptom istenei után rögötn kezdődik az Autómata Antonio Banderasszal.

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

Legnézettebb videók