Műsorújság
RTL Most

Mit nézünk ma? - Péntek (12.27.)

Nicolas Cage ma este kincs után vadászik. Tartsatok vele ti is!

Heidi


Heidi (Anuk Steffen), az árván maradt kislány magányosan élő nagyapjához (Bruno Ganz) kerül az égbe nyúló hegyek közé. Azonnal beleszeret a hegyvidéki életbe és szoros barátságot köt Peterrel (Quirin Agrippi), ráadásul az emberekben csalódott nagyapja szívét is megnyeri. Egy nap azonban felbukkan nagynénje, aki Frankfurtba viszi, hogy a Sesemann családban Klára (Isabelle Ottmann), a mozgássérült kislány játszótársa legyen. A lányok összebarátkoznak, csakhogy Heidi belebetegszik a honvágyba.

RTL Klub 19:00

 

A nemzet aranya


Benjamin Franklin Gates (Cage) archeológus - családja hét korábbi generációjához hasonlóan - egy különös kincs megtalálására szenteli életét. A Gates család titkos legendája úgy tartja, hogy George Washington, Thomas Jefferson és Benjamin Franklin Amerika Függetlenségi háborúja idején egy jelentős arany-tartalékot rejtett el „szűkösebb napokra”, és az arany rejtekhelyéhez az Alkotmány, valamint a Függetlenségi Nyilatkozat eredeti példányaiban található titkos utalások vezetnek el. Gates-nek nincs semmilyen kézzelfogható bizonyítéka arra, hogy a legendának bármilyen valóságalapja lenne, mégis teljes erőbedobással fog hozzá a titkos kód feltöréséhez és a kincs megtalálásához. Hamarosan azonban mások is értesülnek a kincsről, és megindul a hajtóvadászat...

Mikor? Film+ 20:20

 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

Legnézettebb videók