Műsorújság
RTL Most

Mit nézünk ma? - Csütörtök (04.18.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Halálos fegyver 3.

Riggs (Mel Gibson) és Murtaugh (Danny Glover) komoly problémával kerül szembe. Egy rendőrből lett bandafőnök támad a városra. Őrült tetteiben nincs rendszer: lopott fegyverekkel kereskedik, de árujának java részét saját maga használja. Azokat a házakat és autókat, melyeket a nyomában lévő rendőrpáros véletlenül épen hagyna, ő teszi a földdel egyenlővé. Robbanások, üldözések és utcai lövöldözések követik egymást elképesztő sebességgel. És hogy a felfordulás teljes legyen, a túlbuzgó ingatlanügynök Getzen (Joe Pesci) kívül egy harcias rendőrnő (Rene Russo) is színre lép.

Mikor?

Film+ 21:00
 

Mad Max 3. - Az igazság csarnokán innen és túl

Az elhagyott sivatagban épült különös város, Bartertown úrnője, Entity (Tina Turner) különös élet-halál párviadalokkal szórakoztatja magát. Mad Max (Mel Gibson) bejut a városba, ahol az igazság csarnokában legyőzi Bartertown eleddig veretlen harcosát. Entity mégis halálra ítéli Maxet, s száműzi az élettelen sivatagba. Itt talál rá egy gyerekekből álló törzs, akik befogadják, és segítik, hogy Max bosszút álljon a kegyetlen Entityn.

Mikor?

Film+ 23:25

Legnézettebb videók