Műsorújság
RTL Most

Mindenki hazudott? Kirúgták az Igazság Ligája rendezőjét?

Hiába ment le a mozikban, hiába nézte meg minden rajongó, még mindig lehet újat hallani a Justice League-ről. Most kiderült: valószínű, hogy Zack Snyder nem önszántából lépett vissza a rendezéstől.

Szegény DC-t mostanság még az ág is húzza. Próbálnak lépést tartani a Marvel-gépezettel, de egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy a lassan futószalagon gyártott, lazább és könnyedebb hangulatú szuperhősfilmek jobban bejönnek a nézőknek. Pláne, mióta a Deadpool elindította az ironikus, kicsit sem visszafogott vicceskedést – na meg az R-rated besorolást is.

A Marvel már megteheti, hogy sötét, komor és meggyötört főszereplőkkel sokkoljon (Logan), de azt is, hogy egy teljesen új műfajt nyisson meg a képregényfilmek égisze alatt (New Mutants).

Ehhez képest a DC… hát nem nagyon tud zöld-ágra vergődni ebben az őrületben.

Már a Justice League megjelenése előtt elkezdtek szállingózni a pletykák, hogy a Zack Snyder irányítása alatt készülő mozi nem abba az irányba halad, amit a stúdió várna. Ezt nem segítette az sem, hogy Snyder már a Batman Superman ellen rendezésével sem aratott osztatlan sikert a kritikusok és a rajongók körében, sőt a mozikasszákban sem hozta a várt számokat.

 


A legújabb pletykák szerint, ez a rengeteg – szép lassan gyülekező – negatív megjegyzés odáig juttatta a készítőket, hogy elegük lett Snyder-ből és úgy döntöttek, megválnak tőle. Állítólag már jóval azelőtt kirúgták, minthogy Snyder bejelentette, visszalép a Justice League befejezésétől – családi okok miatt.

Josh Whedon a közlemények szerint csupán pár plusz jelenetért felelt a forgatások végén, de ha a pletykák tényleg igazak Snyderről, akkor talán azt is elhihetjük, hogy rengeteg, már elkészült jelenetet is újra forgattak, hogy valamicskét lazítsanak a film hangulatán. A színészek persze ezt tagadják, és mindannyian azt nyilatkozták, hogy a szuperhős mozi egy az egyben Snyder DNS-ét hordozza.

Mi lehet az igazság? Nehéz eldönteni. De az apránként kiszivárgó morzsácskákból egyre inkább körvonalazódik, hogy a DC végleg szakatott Snyder munkásságával.
 

Forrás: Screenrant

Legnézettebb videók