Műsorújság
RTL Most

Mikor nézhetünk majd bele A galaxis őrzői kettőbe?

A rendező nemrég bejelentette, hogy végeztek a forgatással. Azt is tudjuk, hogy a premiert 2017-re tűzték ki, azonban a távoli dátum miatt nem kell kétségbeesnünk, hiszen előtte úgyis bepillanthatunk majd a folytatásba.

Ősszel minden geek egy helyre gyűlik majd, és ez nem más, mint a Comic Con. Az eseményen belül a legnagyobb zsongás pedig a H csarnokban lesz, hiszen a legfelkapottabb képregényfilmek készítői és stábjai ülnek itt össze minden évben egy jó kis beszélgetésre, ahol a rajongók is kérdezhetnek a sztároktól.

James Gunn – A galaxis őrzői rendezője – a Twitter oldalán jelentette be követőinek, hogy az egész stábbal ott lesznek a Comic Conon, úgyhogy lehet örömködni!

Főleg, mivel ez azt is jelenti, hogy Gunnék tutira hoznak némi exkluzív felvételt is magukkal, hogy felhergeljék a – már amúgy is felspanolt – fanokat. Anyag van hozzá bőven, hiszen a forgatás oroszlán részén már túl vannak, sőt, a főszereplők is letették egy időre a lantot, minden jelenetüket felvették.


A Marvel persze most nem erre a projektre koncentrál a leginkább – 2017 májusa még odébb van –, a Benedict Cumberbatch főszereplésével felvett Doctor Strange a legfontosabb és annak a marketing kampánya. A galaxis első része amúgy is akkora sikert aratott, hogy a folytatás már most is óriási elismerésre számíthat, a Doctor Strange viszont még egy ismeretlen történet a mozinézőknek, amit jól meg kell pörgetni a médiában.

Hogy mikor várható A galaxis őrzői kettő első hivatalos előzetese? Valószínűleg az év végén, valamilyen nagyobb projekt mellé társítva. Ilyen lehet például a már említett Doctor Strange vagy a Disney-sek Star Wars-filmje.

Addig is van min tobzódni: egyrészt maratonozhatunk az első résszel, vagy éppen nézegethetjük a rövid videót, amiben Chris Pratt ökörködik a folytatás forgatásán, aki nem mellesleg rengeteget tett azért, hogy ő lehessen Star-Lord!

Forrás: Screenrant
Képek: Tumbrl

Legnézettebb videók