Műsorújság
RTL Most

Michelle Rodriguez búcsút int a Halálos iramban sorozatnak?

A színésznő meglepő kijelentést tett, amit nagyjából mindenkitől vártunk volna, csak tőle nem. Lehet, hogy ennyi volt Letty pályafutása? Nem nyomja többet a gázpedált?

Az utóbbi években egyre többször esik róla szó, hogy mégis mi zajlik Hollywood kulisszái mögött, pontosítunk: milyen fizetések forognak a színészek és színésznők kezében. Sajnos nem túl pozitív a helyzet, hiszen a filmgyártás világában is előjön a már megszokott helyzet: a nők sokkal kevesebb fizetést kapnak, mint férfi kollégáik. Rengetegen fel is szólaltak már emiatt, példákat is felhozva.

A legutóbbi ilyen kijelentés a Halálos iramban-filmek egyik oszlopos tagjától, a Letty-t alakító Michelle Rodriguez-től érkezett, aki konkrétan annyira felháborodott a forgatásokon zajló megkülönböztetések miatt, hogy még azt is fontolóra vette, hogy végleg távozik.

„Remélem, hogy úgy döntenek, mutatnak némi szeretetet a sorozat női szereplőinek a következő részben. Ha nem, akkor egy olyan franchise-nak kell búcsút intenem, amit nagyon szeretek. Jó kis út volt, hálás vagyok a lehetőségért a rajongóknak és a stúdiónak.”
Eléggé sejtelmesen fogalmazta meg az érzéseit, mert ez vehető totális búcsúnak és ultimátumnak is. Az is érdekes kérdés, hogy pontosan mire utal: a fizetésekre, a nők elhanyagolására a történetben vagy éppen a forgatási körülményekre? Pedig még két film hátra lenne...

Mindenesetre nem ez az egyetlen furcsaság az akciósorozattal kapcsolatban, hiszen korábban már kirobbant egy kisebb fajta botrány Vin Diesel és Dwayne Johnson között. The Rock ugyanis felháborodva mesélt róla, hogy egyes férfi kollégái nem tesznek meg eleget a forgatásokon. Később kiderült, hogy Diesel-ről beszélt, így a promóciós körútat is úgy szervezték meg, hogy ne legyenek soha együtt.

Úgy tűnik a Halálos iramban stábján belül mégsem akkora az összhang, mint emlegetik… család ide vagy oda.
 

Forrás: Movieweb

Legnézettebb videók