Műsorújság
RTL Most

Mi már tudjuk, miben láthatod legközelebb Tom Hardy-t!

A színész nemrég megerősítette - azt amiben minden rajongója bízott - semmire sem vágyik jobban, csak, hogy ismét George Miller-rel, a Mad Max - A harag útja rendezőjével dolgozhasson. Tudjátok ez mit jelent? Eláruljuk!

„Miller egy klasszikust teremtett egy, olyan misztikus történetet, aminek kell, hogy legyen folytatása, éppen ezért alig vártam, hogy megcsörrenjen a telefon és visszatérhessek, hogy ott folytassuk, ahol abbahagytuk!” – nyilatkozta Hardy.

A színész egyébként egyúttal azt is megerősítette, hogy két új filmre is leszerződött a sztori kapcsán, amiből az egyik minden bizonnyal a Mad Max:The Wasteland lesz.

„A kérdés igazából az, hogy mikor, mert abban nem vagyok biztos, hogy a Wastlande című film lesz, főleg, hogy a címek mindig változnak, de az is biztos, hogy már tervben van a következő Mad Max projekt!” – mondta a sármos sztár.

Emelett pedig Tom Hardy azt is elárulta, milyenek szerinte a mai hollywoodi mozik hősei:

"Nagyjából úgy kell festened, mintha most csináltál volna végig egy szigorú diétát, ami közben persze kigyúrtad magad és egyébként az elitalakulatnál vagy tengerészgyalogos, aki mindezek mellett támadhatatlan értékrendű, és tiszta, erkölcsös életet él!"

Majd hozzá tette, szerinte mindezeknek semmi köze a valósághoz, rontja a színészek teljesítményét és sokkal inkább tartja a '80-as évek Indiana Jones-át, Harrison Ford-ot hősnek, mint mondjuk a modern szuperhősfilmek Thor-ját.

Ti is várjátok már a következő Mad Max-filmet?

Forrás: nme.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók