Műsorújság
RTL Most

Mi köze Mel Gibson-nak az Öngyilkos osztaghoz?

A rosszfiúkat csapatként összefogó mozi bukása után, a producerek mindent bevetnek, hogy megmentsék az egyébként nagyszerű alapötletet, ehhez pedig úgy tűnik Hollywood kirekesztettjére esett a választásuk! Na, de mégis hogyan képzelik el mindezt? Lássuk!

Az antihősős mozi második részéhez gőzerővel keresik azt a személyt, aki elkészíthetné! Az eddig nevek alapján nem akarják elaprózni a dolgot, hiszen Daniel Espinosa az Élet című film rendezője, valamint a Zombieland készítője, Ruben Fleischer, de még az Eleven testek alkotója Jonathan Levine is szóba került.

Most pedig Mel Gibson lett a legújabb kiszemeltje a stúdiónak!

Örülünk, vagy mégsem?

 


Sokan feltehetik maguknak ezt a kérdést, mivel a sztár már bizonyította tehetségét, de az alkotásainak listáján kevés közönségfilmnek mondható mozi szerepel, tehetség ide vagy oda!

Arról nem is beszélve, hogy Gibson nem arról híres, hogy a női lélek rejtelmeit, vagy más etnikumú személyek sorsát vinné vászonra, így nehezünkre esik elképzelni, hogy a Margot Robbie által játszott Harley Quinn-ről és Will Smith, Deadshot-járól készítsen filmet.

Bár nem csodálkozunk, hogy az idei sikerfilmje után - A fegyvertelen katona ugyanis Oscar esélyes is lehet - a producerek úgy érzik, rá van szükségük, ahogyan szerintünk Gibson-nak sem ártana azok után, hogy ismét feljutott a csúcsra, a köztudatban maradnia.

Mindenesetre mi kíváncsian várjuk a fejleményeket, ahogyan azt is, hogy kiderüljön, vajon David Ayer-nek több szerencséje lesz-e a lányokkal, a Gotham City Sirens című film esetében!

Forrás: collider.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók