Műsorújság
RTL Most

Mi a közös a Star Trek-ben és A galaxis őrzői 2-ben?

Nem Superman az egyetlen hős, aki jövőre feltámadva a halálból visszatér a Justice League-ben, a vászonra! A galaxis őrzői 2 szereplője Groot, facsemete formájában lesz látható! Most pedig egy ennél is furcsább dologra hívták fel a figyelmünket!

Kevin Feige a mozi producere a következőket mondta:

„Ő emlékeztet a régebbi önmagára, csak hát sokkal kisebb. Egyébként mentálisan nem lett fiatalabb, ugyanolyan maradt, mint amilyen volt. Leginkább Spock-hoz tudnám hasonlítani a Star Trek-filmekből!”

Hogy miért?

Spock esetében is hasonló történt ugyanis, mikor eltűnt és a katrája azaz a lelke egy másik karakter, McCoy testébe került, amit nagy nehezen Kirk kapitány derített ki.

Ezek szerint, arra is számíthatunk a folytatásban, hogy Groot (Vin Diesel) jóval többet fog mondani az eddigi „Én vagyok Groot!” mondatnál.

Feige hozzá tette a mozi második része nemcsak a poénról vagy az akcióról szól, sokkal inkább a szívről és az érzésekről:

„Azok az érzések, amelyeket valóban rejt az irónikus mosómedve és ez az aprócska fa, igazán félelmetesek, illetve fantasztikus, amire ez a két szereplő képes!”

Végül pedig megerősítette, hogy az első beharangozóra, amiből végre többet megtudhatunk Star Lord apjáról (Kurt Russel), valamint a többi új szereplőről és az ellenségről még négy hónapot várnunk kell, ugyanis a Doctor Strange című szintén Marvel-film kampánya zajlik még és valószínűleg annak bemutatóját fogja kísérni A galaxis őrzői 2 trailer!


A filmet, ahogyan az előző részt is James Gunn rendezi, és jövő májusban kerül a mozikba!

Forrás:Hollywoodreporter.com
Képek:tumblr.com

Legnézettebb videók