Műsorújság
RTL Most

Mi a helyzet A galaxis őrzői 2 női gonoszával?

Ismerősnek tűnik az arc? Valószínű, hogy a legtöbben már találkoztatok Elizabeth Debicki-vel, de azért segítünk egy kicsit a felzárkózásban. Nem csak róla, de filmbeli karakteréről is kiderült pár finomság.

Már jó ideje pörög a szuperhősvilág, hiszen a Marvel is kezd beerősíteni női fronton, és nem egy filmjüket a hölgyek karakán megjelenésére építik majd. A héten jött a hír, hogy Brie Larson lehet Marvel kapitány, de több ilyen infóval is találkoztunk már amostanában – ilyen például Cate Blanchett a Thor 3 nagy ellenfeleként.

Most a jövőre érkező A galaxis őrzői folytatásával foglalkozunk egy picit, amely már javában forog James Gunn rendezésében – érdemes a rendező közösségi médiáját követni, hiszen folyamatosan képben tartja a rajongókat a felvételek fejleményeiről.


A jól ismert karakterek mellett, friss arcokkal is találkozhatunk majd, ilyen Debicki is, akit a legtöbben a Leonardo DiCaprio főszereplésével készült A nagy Gatzby-ből vagy Az U.N.C.L.E embere című Guy Ritchie filmből ismerhetnek. A nyúlánk és kifejezetten karakteres színésznő alakítja majd a Star-Lord (aka Pratt) vezette csapat mostani ellenfelét, egy genetikailag módosított nőt, Ayeshát.

A képregényekben Ayeshát – másik nevén: Paragon – egy rakás tudós hozta létre, azzal a céllal, hogy megteremtsék a tökéletes – genetikailag kialakított – nőt. Mellette ugyanígy egy férfit is teremtettek, azonban Adam Warlock megszökött teremtőitől, miután nem akart egy tudományos kísérlet lenni. Később Ayesha is követte a példáját.


Hogy ebből az eredettörténetből mennyit használnak majd fel a filmben, arról még semmit sem tudni. James Gunn reagált csupán a Twitterén a pletykákra:

„Nagyon sokan kérdezgetnek Elizabeth Debicki karakteréről. Most még csak annyit árulhatok el róla, hogy csodálatos!” – írta.

Persze, akinek ennyi nem lenne elég, érdemes egy picit elmerülni a forgatáson készült backstage képekben – köszi Gunn –, valamint egy szerencsés rajongónak még arra is esélyt adtak, hogy Chris Pratt vezetésével benézhessen a forgatás kulisszái mögé. Csak egy picit irigykedtünk… hagyjuk is!


Illetve, Debickin kívül két nagy öreget is begyűjtöttek a készítők: Kurt Russell és Sylvester Stallone személyében.

Mi már nagyon várjuk a folytatást, az első részt is imádtuk! És ti?

Forrás: Zimbio
Képek: Tumblr

Legnézettebb videók