Műsorújság
RTL Most

Meryl Streepék mellett újabb sztárok a Mamma Mia 2-ben!

A világszerte népszerű musical megjelenése után tíz évvel megkapjuk a folytatást, ráadásul sok kedvencünket is viszont láthatjuk, amellett, hogy új arcokat is kapunk! Nézzük, mit tudunk eddig!

Az ABBA slágerein alapuló musical 2008-ban jelent meg, azóta pedig kénytelenek voltunk unásig ismételni, hogy hallhassuk Pierce Brosnan-t énekelni, aki egyébként csak azért vállalta el a mozit, mert Meryl Streep is szerepelt benne! Bizony, az a Meryl Streep, aki a Görögországban élő Donnát alakítja és aki olyan spárgát ugrik, hogy azóta sem hisszük el.

Egy szó, mint száz, teljesen a film hatása alá kerültünk, és alig várjuk, hogy ismét láthassuk Colin Firth-öt ellazulni, valamint Dominic Cooper szexi csípő tekeréseit is, és persze hallhassuk Amanda Seyfried csilingelő hangját, ám a régi karakterek és sztárok mellett, új színészek is feltűnnek majd!

Az egyik újdonság például, a Hamupipőkéből, valamint a Baby Driver-ből ismerős Lily James lesz, aki ráadásul a fiatal Donnát fogja játszani.

 

A post shared by @lilyjamesofficial on

Tehát valószínűleg kapunk egy visszatekintést arról, mi történhetett az első Mamma Mia-film sztorija előtt, ahogyan új slágerek is felcsendülnek majd, természetesen a régi kedvenceink mellett!

A második fejezet, stílszerűen az ABBA-tól idézve a Mamma Mia: Here We Go Again! címet kapta és valószínűleg jövő nyáron már a mozikban élvezhetjük!

Forrás: hollywoodreporter.com
Képek: Instagram.com, tumblr.com

Legnézettebb videók