Műsorújság
RTL Most

Mentsd meg a világot a Film+ hőseivel!

A nagyvásznakon sorra mutatják be az újabbnál is újabb szuperhős kalandokat, azonban nem szabad megfeledkeznünk róla, hogy a világ megmentése nem csak a mozikra korlátozódik! A Film+ most a legnagyobb hősök előtt tiszteleg.

Vannak klasszikus – mondhatni ikonikus – hősök, akadnak újonnan születettek, sőt olyanok is, akik még csak ízlelgetik a világ megmentésének esszenciáját. Persze, nálunk mindig az önironikus őrültek viszik a prímet, mint Deadpool vagy Star-Lord, de nem tagadhatjuk, hogy a nagy öregek is fontos részét képezik az akciózásnak. Beszéljünk akár egy Sylvester Stallonéról, Bruce Willisről vagy éppen Arnold Schwarzeneggerről.

A múlt hét után, amikor a RTLII háza táján kalandoztunk el a gasztronómia világába nem egy film, valamint az újonnan induló Konyhafőnök Junior kapcsán, most újabb tematikus hetet mutathatunk be nektek!

A Film+ ugyanis a mozihősöket helyezi a középpontba, és így minden nap, más akció keretein belül indulhatunk meg legyőzni az ellent, megmentve ezzel mindenkit.

Lássuk hát, hogy kiknek az oldalán szállhatunk be a csihipuhiba:

Legnézettebb videók