Műsorújság
RTL Most

Men in Black spin-off: forgatási fotókon Chris Hemsworth!

Megkezdődött a még mindig pontos cím nélkül futó új Sötét zsaruk forgatása, aminek örömére meg is érkeztek az első képek mindannyiunk egyik kedvenc Bosszúállójáról!

Először idén márciusban hallhattunk arról, hogy Chris Hemsworth lehet a Men in Black spin-off főszereplője: a hír igaznak bizonyult, mivel már forgatási fotókon is megcsodálhatjuk a Thor és Bosszúállók-filmek üdvöskéjét! Íme:

 

A post shared by Just Jared (@justjared) on


További képeket itt találtok. Frissítették a film hivatalos adatlapját is, így az sem titok többé, hogy Hemsworth a filmben Ragnarökbeli színésztársával, Tessa Thompsonnal szerepel majd együtt. Sőt, ha ez nem lenne elég, az egyik karaktert Liam Neeson alakítja!

Rajtuk kívül Rafe Spall, a Jurassic World: Bukott birodalom főgenyája, és Kumail Nanjiani, a leginkább TV sorozatokból ismert komikus is csatlakozott a stábhoz - kíváncsian várjuk, mit főz ki a dologból F. Gary Gray, a Halálos iramban 8. rendezője.

Tippre Neeson lesz a főnök, Thompson és Hemsworth az ügynökök, Spall pedig ismét főgonosz, esetleg egy emberbőrbe bújt földönkívüli? Kiderül 2019. május-júniusában!

Forrás: Just Jared, IMDB

Legnézettebb videók