Műsorújság
RTL Most

Megvan Tarantino új filmjének címe, sztorija és sztárjai!

Tarantino, DiCaprio, Pitt együtt? Erre befizetünk!

Nemrég kapott szárnyra a pletyka, miszerint Tarantino 9. nagyjátékfilmjét törölhetik az Uma Thurman által nyilvánosságra hozott Kill Billes balhé miatt. Úgy tűnik, mégsem ez a helyzet, most ugyanis kiderült a film címe, szinopszisa, és két főszereplője is!

Azt már eddig is tudtuk, hogy Leonardo DiCaprio lesz az egyik főszereplő, most pedig megvan a másik is:

BRAD PITT! 

Leo a Django elszabadul, Pitt pedig a Becstelen brigantyk kapcsán dolgozott már Tarantino-val, így kíváncsian várjuk, mi sül ki hármuk közös projektjéből. A sztoriról eddig annyit tudtunk, hogy megjelenik majd Charles Manson alakja, aki hippi szektájával követett el több gyilkosságot a '60-as években: többek között ők ölték meg Roman Polanski 8 és fél hónapos terhes feleségét, a modell-színésznő Sharon Tate-t is. Most pedig megvan a pontos szinopszis:

"A két fő karakter Rick Dalton (DiCaprio), egy western sorozat korábbi sztárja, és Clint Booth (Pitt), állandó kaszkadőre. Mindketten egy olyan Hollywoodban próbálnak boldogulni, amit nem ismernek többé. Ricknek viszont van egy híres szomszédja... Sharon Tate."


Tarantino pedig állítólag Margot Robbie-t szemelte ki Tate szerepére, így Robbie és Leo A Wall Street farkasa után ismét együtt szerepelhetnének. Ja igen: és hogy mi a film címe? 

ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD

azaz Volt egyszer egy Hollywood. A rendező 5 éve dolgozik a forgatókönyvön, mely utolsó előtti alkotásaként vonul majd be a filmtörténelembe. A 10., egyben legutolsó filmje pedig lehet, hogy egy Star Trek lesz - kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Once Upon a Time in Hollywood 2019. augusztus 9-én érkezik a mozikba, Sharon Tate halálának 50. évfordulóján.

 

Forrás: ScreenCrush

Legnézettebb videók