Műsorújság
RTL Most

Megvan, ki veszi át Amerika Kapitány helyét!

A sejtéseink beigazolódni látszanak, hiszen Chris Evans nem alakíthatja a végtelenségig a kapitányunkat. Azonban nem kell aggódnunk, úgy tűnik, megtalálták a megfelelő személyt a feladatra!

Az Amerika Kapitány: Polgárháború csúcsokat döntött a mozik kasszáinál, ahogyan maga a trilógiai is elnyerte mind a rajongók, mind pedig a kritikusok tetszését, így nem csoda, hogy a sikereket meglovagolva a készítők inkább a folytatás mellett döntöttek.

Így kapitányunkkal elvileg legközelebb az Avengers: Infinity War című moziban találkozhatunk és nagy valószínűséggel utoljára is, hiába bontották a filmet két részre az alkotók, a második részben már nem biztos, hogy szerepel a zászlós hős.

Legalábbis nem úgy, ahogy eddig megismerhettük Steve Rogers képében.

A háborúknak bizony vannak áldozataik és ha a rendező páros követi a képregények cselekményét, akkor Rogers nem éli túl az összecsapást.

Ekkor kerül a képbe régi jó barátja Bucky Barnes, akit mint a Tél Katonája is ismerhetünk, valamint aki az eredeti történet szerint magára ölti Amerika Kapitány pajzsát.

Nos, úgy látszik Joe és Anthony Russo terve is ez, ugyanis a katonát alakító Sebastian Stan nemrég Instagramjára posztolt egy képet, amin az ismert jelkép, azaz a pajzs látható a hátán és, amihez a következőket fűzte hozzá:

„Elnézést, hol találom az öltözőt?”

 


Arról nem is beszélve, hogy Bucky feltűnik majd a Fekete Párduc című moziban is, ezzel is egyre nagyobb szerepet kapva a Marvel Univerzumban, valamint így persze sokkal jobban meg is ismerhetjük a potenciális Amerika Kapitányt!

Az Avengers: Infinity War című filmet 2018 tavaszán, míg a Fekete Párduc-mozit 2018 februárjában láthatjuk majd!

Forrás: movieweb.com
Képek: Sebastian Stan Instagram, tumblr.com

Legnézettebb videók