Műsorújság
RTL Most

Megvan, ki lehet Csodanő gigászi ellenfele?

Mindenki sokat vár a nyáron érkező első szuperhősnős mozitól, ami végre kiemelheti a DC-t a vergődésből. Most újabb érdekességeket tudtunk meg a filmről!

Ugyan még messze van a nyár, de mindenki rápörgött a Gal Gadot főszereplésével érkező, első igazi női hősnős képregényfilmre. Ehhez kellett persze egy zseniális előzetes, ami tagadhatatlanul megvett minket kilóra. Minden megvan benne ugyanis, amit egy ilyen mozitól elvárnánk, úgyhogy ezen a ponton ott tartunk: ha ez a DC film is csalódás lesz, akkor bojkottálni fogjuk őket.

Nemrég azonban friss infók láttak napvilágot a filmről, amit egy francia oldal tett közzé – akik anno ellátogattak a forgatásra –, és többek között Chris Pine-nal is készítettek egy interjút, amiből még több dolog derült ki a Csodanőről.

Pine a filmbeli karakteréről, Steve Trevorról mesélt egy kicsit: egy pilótáról van szó, aki a németek ellen kémkedik, és ellop egy füzetet, amiben titokzatos formulákról írnak. Amikor elköt egy repülőgépet, lelövik és ekkor zuhan le azon a szigeten, ahol az amazonok élnek – itt találkozik először Dianával, vagyis a Csodanővel.

 


A titokzatos formulák állítólag egy halálos gázhoz kellenek a németeknek, amivel az egész emberiséget kipusztíthatják. Ennek a megakadályozásában segít majd Diana Pine karakterének.

Mégis, a legérdekesebb részlet, ami kiderült a helyszínen készült beszámolóból, hogy több mint valószínű, a Csodanő legnagyobb ellenfele a háború istene, Árész lesz. Az oldal egyik szakértője meg is magyarázta, hogy miért lehet pont az istenség a főgonosz a DC moziban: amikor Zeusz megteremtette az embereket, Árész féltékeny lett, a harmónia érdekében Zeusz megteremtette az amazonokat is, akiket a fia szolgasorba küldött. Végül persze fellázadnak Árész ellen, hogy megtalálják a saját békés otthonukat, Themyscirát – aminek később Diana lesz a hercegnője. Így már eleve benne lehet a sztoriban egy ősi ellentét az amazonok és a hadak ura között.

Ki tudja… mindenesetre nagyon várjuk az önálló Csodanő történetet!

Forrás: Movieweb
Képek: InterCom

Legnézettebb videók