Műsorújság
RTL Most

Megnyitotta kapuit a 75. Velencei Filmfesztivál!

Cannes után most Olaszországban gyűlt össze a filmes világ apraja-nagyja, ahol Emma Stone és Palvin Barbi mindenkit elbűvölt a vörös szőnyegen, Lady Gaga pedig nem akárhogy érkezett az eseményre…

Maradandó alkotásokból minden bizonnyal idén sem lesz hiány, és szerencsére csodaszép hölgyekből sem. Nézzétek csak!

Emma Stone mosolya most is mindenkit levett a lábáról:

 

A post shared by Variety Magazine (@variety) on

Palvin Barbiról kár lenne bármit is mondanunk. A látvány magáért beszél:

Lady Gaga sokaknak okozott meglepetést a belépőjével, hiszen a Csillag születik című film rendezőjével és egyben főszereplőjével, Bradley Cooper-rel érkezett a gálára, méghozzá - Velencéhez hűen – egy gondolából pattantak ki. Az énekesnő hófehér estélyiben virított, és a filmben lévő alakításáért már most Oscar-díjat jósolnak a kritikusok. Nem is lenne meglepő, hiszen néhány éve Golden Globe szobrocskát is kapott sorozatszerepéért.

 

A post shared by Variety Magazine (@variety) on

De ne feledkezzünk meg Nemes Jeles László Napszállta című második nagyjátékfilmjéről sem, ami szintén esélyes a fesztivál fődíjára. Az Oscar-díjas rendező egyébként nemrég a Reggeliben mesélt a filmforgatás kulisszatitkairól:

A tavalyi gálán A víz érintése és a Három óriásplakát Ebbing határában is a versenyfilmek között szerepelt, úgyhogy érdemes követni az eseményeket! Talán a jövő évi Oscar-díjas alkotás is köztük van?

Legnézettebb videók