Műsorújság
RTL Most

Meglepetés szereplők A múmiában!?

Kikerült egy hivatalos fotó a stábról, aminek tagjai között egy régi ismerőst, a történet szempontjából pedig egy új karaktert véltünk felfedezni, de végre többet megtudhattunk a Sötét Univerzum-ról és, arról hogy mit várhatunk még a szörnyes jövőben!

Tom Cruisék egyre inkább felkeltik az érdeklődésünket, a hangulatos előzetesek, női gonosztevő és Russell Crowe megjelenése után még mindig tudnak meglepetést okozni. Ezúttal egy hivatalos fotóval buktatták le magukat, ugyanis a stábról készült fotón Johnny Depp is látható, akiről már rebesgették, hogy a láthatatlan embert alakíthatja majd!

Lehetséges, hogy eddig is ott volt a szemünk előtt csak éppen nem vettük észre?

Mindenesetre, ha A múmia című alkotásban nem is, később biztosan láthatjuk majd, hiszen az Universal évekkel ezelőtt elhatározta, hogy felélesztik a stúdió klasszikus korszakának szörnyeit, a múmiát, Drakulát, Frankenstein fiát, Dr. Jekyllt és Mr Hyde-ot, a láthatatlan embert, a Farkasembert és a többieket. Valamennyi produkció szupersztárokat vonultat majd fel, a kamera mögött pedig Oscar-díjas alkotók állnak majd és a költségvetéssel sem lesznek szűkmarkúak.

A cél az, hogy a modernizált klasszikus szörnysztorikkal a közönség új generációit hódítsák meg.

 


Az Universal hivatalosan bejelentette, hogy a szörnyfilm-sorozat neve Dark Universe (Sötét Univerzum), és a beharangozó kedvcsináló A múmia előtt lesz látható a mozikban. Az előzetes zenéjét Danny Elfman négyszeres Oscar-jelölt zeneszerző komponálta.

A Dark Universe kreatív csapatába tartozik Alex Kurtzman, A múmia rendezője és producere, Chris Morgan forgatókönyvíró (Halálos iramban-sorozat), az Oscar-díjas Christopher McQuarry rendező-forgatókönyvíró (Mission:Impossible filmek, Közönséges bűnözők) és David Koepp forgatókönyvíró-rendező (Világok harca, Jurassic Park).

A múmia után tervezett filmek között például a Frankenstein menyasszonya szerepel, aminek rendezője az Oscar-díjas Bill Condon, a forgatókönyvet Koepp írja. Hamarosan a címszereplő színésznőt is megnevezik. A film 2019 februárjában kerül a mozikba.

Valamint A láthatatlan ember című mozi is, melynek főszereplője Johnny Depp lesz, a Frankestein-film húzóneve pedig az Oscar-díjas Javier Bardem.

A Dark Universe filmjeit egy közös szál szövi át. A történet szerint létezik egy titokzatos nemzetközi szervezet, a Prodigium, amelynek célja, hogy felkutassa, és ha kell, elpusztítsa a különféle szörnyeket. A Prodigium a világ kormányaitól függetlenül működik, vezetője a titokzatos és briliáns elméjű dr. Henry Jekyll, akit már az előzetesekben is láthattunk Russell Crowe-nak köszönhetően!

Június 8-án kerül a hazai mozikba A múmia című szuperprodukció, a Universal stúdió szörnyfilm-sorozatának első darabja, melynek főszereplői Tom Cruise, Russell Crowe és Sofia Boutella!

Forrás/ Képek: UIP Duna Film

Legnézettebb videók