Műsorújság
RTL Most

Megkezdődött a Mission Impossible 6 forgatása! - Fotók!

Úgy volt, hogy az új Mission-film felvételei idén tavasszal Párizsban forognak majd, most azonban nagyon úgy néz ki, hogy már meg is kezdődtek a munkálatok! Lássuk, mire számíthatunk a mozi kapcsán!

Az M:I 6 - Mission Impossible címre keresztelt alkotást Christopher McQuarrie rendezi a főszereplője pedig ezúttal is Tom Cruise lesz, aki mellett Rebecca Ferguson-t és az Acélembert, Henry Cavill-t láthatjuk majd. Sőt, visszatér Simon Pegg is, így nemcsak az akció, hanem a nevetés is garantált! Rajtuk kívül pedig még Alec Baldwin is látható lesz, akinek kilétéről egyelőre sajnos nem tudni semmit.

De, ha minden igaz az eddigi legrizikósabb és legakciódúsabb filmre számíthatunk, amiben Tom Cruise ismét megmutatja majd kaszkadőri tehetségét is!

Ahogyan most már az is biztos, hogy McQuarrie az egyetlen, aki egymás után két filmet is rendez a Mission-filmsorozatnak!

Így pedig azon sem csodálkozunk, hogy büszkén osztott meg közösségi oldalán egy fotót az első forgatási napról, amivel egyúttal hivatalossá is tette, hogy megkezdődtek a munkálatok!

Forrás: movieweb.com
Képek: Twitter.com, Tumblr.com

Legnézettebb videók