Műsorújság
RTL Most

Mégis kaphatunk egy nyolcadik Harry Potter-filmet?

Mióta tovább folytatódott a varázslótanonc története egy színházi darab formájában, mindenki arra vár, mikor jelentik be, hogy a darabból film is készül majd. Most új pletykák köröznek az interneten, egy nagy visszatérőt rebesgetve!

Nem kell szemellenző ahhoz, hogy rájöjjünk, J.K. Rowling szereti átejteni a rajongóit, és úgy tűnik, már ő is átesett abba a kategóriába, hogy bármennyi bőrt lehúzna a saját HP-világáról (amennyit nem szégyell). Ennek ellenére márciusban tagadta, hogy a londoni West End színpada után a mozivásznon is tovább követhetjük Harry életét.

Most azonban egy új forrás szerint a Warnes Bros. nagy erőkkel munkálkodik, hogy megszerezze a nyolcadik rész – Harry Potter and the Cursed Child – jogait. Ráadásul mindenképpen szeretnék újra viszontlátni Daniel Radcliffe-t is a szerepben, mindezt még 2020 előtt.

A hírrel kapcsolatban sem az írónő, sem a stúdió nem nyilatkozott, úgyhogy egyelőre még csak a találgatás fázisában vagyunk. Persze, szerintünk simán benne van a pakliban, hogy a moziban is jön a folytatás, hiszen az eddig megjelent 8 film is zseniális számokat hozott. Sőt, a masszív rajongótábor valószínűleg kitartana az imádott sztori mellett. Tehát megérné befektetni!


Hogy mit is mondott pontosan a titkos forrás? Íme:

„A Warner titokban azon dolgozik, hogy megszerezze a jogokat, és elrendezze a forgatókönyvet. Természetesen csakis egyetlen embert tudnak elképzelni Harryként. Habár Daniel leszögezte, hogy egy ideig nem szándékozik visszatérni a szerephez, ez akár 40 éves koráig is húzódhat. Több mint egy évtizedig öltötte magára a talárt óriási sikerrel és rengeteg elismeréssel övezve, de azóta újabb műfajokkal és filmekkel szilárdította meg a karrierjét. Nincs szüksége pénzre, vagy karrieregyengetésre… úgyhogy nagyon meggyőző érvekkel kell elé állnia a stúdiónak.”

A nyolcadik rész cselekménye Harry felnőttkorában játszódik, amikor már régen maga mögött hagyta a Roxfortot és a Mágiaügyi Minisztériumban dolgozik, miközben gyerekei az iskola falain belül élik meg az új kalandokat.

Hogy mi lehet ebből a projektből? Szerintünk simán összejöhet! Addig is lesz HP bőven, hiszen Eddie Redmayne főszereplésével még idén érkezik a Legendás állatok és megfigyelésük!

Forrás: Movieweb

Legnézettebb videók