Műsorújság
RTL Most

Mégis jöhet a Vasember 4?

Napokon belül megkapjuk a harmadik Amerika kapitányt, amelyben Tony Stark és Steve Rogers egy pöppet egymásnak feszülnek. Ennek kapcsán mindenki imádott Vasembere elkottyantotta, hogy simán érkezhet egy újabb önálló filmje is.

Anthony és Joe Russo alkotása, az Amerika kapitány: Polgárháború nálunk május 5-én debütál a mozikban, úgyhogy minket sem érhet meglepetésként, hogy folyamatosan szórják az újabbnál újabb információkat a Marvel karakterekkel kapcsolatban.

Most Robert Downey Jr. izgatta fel a tömegeket, amikor egy következő Vasember film esélyeiről mesélt:

„Úgy érzem, egyet még simán megcsinálnék!” – nyilatkozta.

Ez a kijelentés persze semmit se jelent a valóságban, hiszen konkrétumokról még nem esett szó. Downey egyébként eddig már hétszer öltötte magára a vasgúnyát, és az óriási Amerika kapitány „cameo” után az újjáélesztett Pókemberben – Spider-Man: Homecoming – vendégeskedik majd.

Ki tudja, hogy ezek után tényleg bevállalja-e Tony Starkot még egyszer?

Még 2014-ben amúgy, az Ellen DeGeneres show-ban pedzegette egy folytatás lehetőségét, utána pontosított, és elmondta, hogy nem feltétlenül egy újabb önálló filmről beszélt, inkább az Amerika kapitány 3-ról. Úgyhogy a jövőt még homály fedi, kíváncsian várjuk, hogy meddig húzza még a rajongók agyát ezekkel a kijelentéseivel. Annyi tuti, hogy Sherlockként triplázni fog!

Addig is hangolódjunk a Polgárháborúra:

Forrás: ComingSoon
Képek: Tumblr

 

Legnézettebb videók