Műsorújság
RTL Most

Megérkeztek a Szemfényvesztők 2 plakátjai!

A folytatás júniusban kerül a mozikba, amely több szempontból is izgalmas lehet, főleg amiatt is, hogy benne lesz mindenidők leghíresebb varázslótanonca, Daniel Radcliffe. Vajon most is Harry-hez hasonló trükköket űz majd?

2013-ban mindenkit meglepett, hogy mennyire jól mozgott a mozikban a film első része, amely egy simlis trükk csapatról szólt. Tette mindezt úgy, hogy vele egy időben dobták ki az Acélembert, a Vasember 3-at és a Star Trek második részét is. Úgyhogy ezt követően nem volt kérdés, hogy nagy potenciál van a történetben, ezért sem meglepő, hogy most júniusban máris érkezik a második rész.

Ami a szereplőgárdát illeti, eléggé erős alapcsapattal dolgoztak már eddig is: Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Mark Ruffalo, Isla Fischer, Morgan Freeman és Michael Caine. Kívánni sem lehetne jobb szereplőgárdát, nemde? A második etapra egy picit változtattak a formulán, Isla távozott, a helyére jött Lizzy Chaplan. És másik nagy névként még Daniel Radcliffe is belibbent közéjük.

A karakterplakátokon pedig jól végig is vizslathatjuk, hogy kikre és milyen kinézettel számíthatunk:

 
 


Ami a történetet illeti: egy évvel játszódik az előző sztori után, és a négy Lovasnak viszonylag sok problémát okoz majd, hogy beveszik a csapatukba a Michael Caine fiát játsszó Daniel Radcliffe-t. Hogy ez miért is történik, azt nem szeretnénk elspoilerezni. Annyi azonban az előzetesből is jól látszik, hogy a látványos show elemekből most sem lesz hiány, sőt rengeteg helyszínen fordulnak majd meg hőseink (London, Las Vegas).

Viszont mielőtt újra elmerülnénk az előzetesben, lessük meg a hivatalos plakátokat, melyen az egész gárda szerepel:

 
 
 

Hogy a második rész is hozza-e az elvártat, hamarosan kiderül. Mi bizakodóak vagyunk, hiszen a kiválasztott színészek továbbra is erős alakításokat ígérnek, a trükközés pedig egy végtelen sok lehetőséget biztosítő téma, amit képileg az egekig is emelhetnek!

Na, de nézzük meg még egyszer azt az előzetest:

Képek: Freeman Film
Forrás: CinamBlend

Legnézettebb videók